PROSVJED MLJEKARA

Seljaci u Gradini blokirali županijsku cestu broj 4005

Foto: Dragutin Šantoši / Večernji list
Seljaci u Gradini blokirali županijsku cestu broj 4005
23.02.2012.
u 14:06
Na tri prosvjednička punkta u Terezinu Polju, Čađavici i Gradini više je od sto poljoprivrednih traktora
Pogledaj originalni članak

VIROVITICA – Na tri prosvjedna punkta nezadovoljnih seljačkih proizvođača mlijeka u Virovitičko-podravskoj županiji danas je više od sto poljoprivrednih traktora, dok se broj prosvjednika iz sata u sat mijenja. Prosvjed se održava bez incidenata. Na državnoj cesti D5 Virovitica – Barcs u Terezinu Polju poljoprivredni traktori ne ometaju prolaz motornih vozila u oba pravca kao i na državnoj cesti D34 u mjestu Čađavica. Seljaci u selu Gradina, na županijskoj cesti broj 4005, traktorima su zapriječili prolaz vozilima na oba prometna traka pa se promet ovom lokalnom prometnicom odvija zaobilaznim pravcem. 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
15:25 23.02.2012.

već viđeno!! uopće nisu originalni

DU
Deleted user
15:26 23.02.2012.

kud su navrli proizvodit baš mlijeko ko to više danas pije

11
1111941
15:57 23.02.2012.

Savjetujem mljekarskoj industriji da sa svojim visokostručnim kadrovima poćne proizvoditi sintetičko mlijeko, pa sa seljacima neće više imati posla.Ako su nijemci 1940.od ugljena pravili benzin valjda nauka nakon 70 godina može proizvesti sintetičko mlijeko. Pijenjem tog mlijeka nadam se da ću ostati živ-amen!