Uhićen

Šenkovčanin pretukao 22-godišnju djevojku

Foto: VL FOTO
Šenkovčanin pretukao 22-godišnju djevojku
19.03.2012.
u 11:39
Nasilnik je uhićen i uz kaznenu prijavu prepraćen u istražni centar Županijskog suda u Varaždinu, gdje mu je određen pritvor
Pogledaj originalni članak

Policijska uprava međimurska primila je obavijest iz Županijske bolnice Čakovec da je 22-godišnjakinja iz Nedelišća zbog teških tjelesnih ozljeda zadržana na promatranju na Odjelu kirurgije.

Kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da ju je 14. ožujka oko 20.30 sati u Ulici bana Josipa Jelačića u Čakovcu ozlijedio 24-godišnjak iz Šenkovca, koji je uhićen i uz kaznenu prijavu prepraćen u istražni centar Županijskog suda u Varaždinu, gdje mu je određen pritvor.

 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
18:04 19.03.2012.

jel ta mala ima mater i ćaću?