Neuspjela pljačka

Šeprtljavi razbojnik pobjegao bez plijena, uhvatili ga za nekoliko minuta

Foto: Ilustracija/Pixabay
Šeprtljavi razbojnik pobjegao bez plijena, uhvatili ga za nekoliko minuta
03.11.2022.
u 15:16
Policajci također protiv 20-godišnjaka podnose i prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici. Naime, kod sebe nije imao osobnu iskaznicu.
Pogledaj originalni članak

Maskirani razbojnik koji je u srijedu u 17.50 sati upao u trgovinu u Ulici M. Benkovića u Novoj Gradiški i uz uporabu sile od zaposlenice zatražio novac uhvaćen je nakon samo nekoliko minuta.

Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, zaposlenica je pljačkašu odbila dati novac, pa se udaljio neobavljena posla.

Nedugo nakon zaprimljene dojave policijski su službenici u obližnjoj Ulici M. A. Relkovića uočili muškarca koji po opisu odgovara počinitelju. Ugledavši ih, muškarac se dao u bijeg, no policajac ga je sustigao i uhvatio.

Utvrđeno je da se radi o 20-godišnjaku, koji je priveden u policijsku postaju i prijavljen zbog sumnje u kazneno djelo razbojništva u pokušaju. Predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a zatim i nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu na daljnje postupanje.

Policajci također protiv 20-godišnjaka podnose i prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici. Naime, šeprtljavi razbojnik kod sebe nije imao osobnu iskaznicu.

VIDEO Izgubio mobitel u kući koju je opljačkao, pa otišao na policiju i lagao kako je ostao bez njega!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TO
TORQUEMADA
18:17 03.11.2022.

Ma dajte!