Nemirna noć

Šestorica se potukla pred Capitanom, djevojka pala sa zida

Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
Šestorica se potukla pred Capitanom, djevojka pala sa zida
05.12.2010.
u 13:56
Po dolasku policija je zatekla šestoricu koji su sudjelovali u tučnjavi, svi su bili alkoholizirani, a četvorica njih imali su vidljive ozljede.
Pogledaj originalni članak

U noći na nedjelju, oko 2. 30 sati, pred kafićem Capitano na riječkoj Rivi potukle su se dvije skupine mladića starosti od 16 do 20 godina. Po dolasku policija je zatekla šestoricu koji su sudjelovali u tučnjavi, svi su bili alkoholizirani, a četvorica njih imali su vidljive ozljede.

Na sreću, ustanovljeno je da se radi o lakšim ozljedama. Zbog remećenja javnog reda i mira svi su prekršajno prijavljeni.

A na rođendanskoj proslavi u Viškovu nedaleko Rijeke u subotu navečer stradala je 22-godišnja djevojka. Izašla je iz kuće u kojoj se slavilo i stala na zid s kojega je pala na cestu nekoliko metara niže.

Teško je ozljedila kralježnicu i smještena je u KBC Rijeka na Sušaku, Mladić koji joj je htio pomoći pa je skočio s zida također je ozljeđen.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
14:42 05.12.2010.

Haha! Pa punoglavci stradavaju kad ih se pušta da rade što god požele!