UHITILI IH

Šibenska policija pretresla stanove četvorke: Našli drogu, oružje, streljivo…

Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
Šibenska policija pretresla stanove četvorke: Našli drogu, oružje, streljivo…
31.01.2022.
u 10:36
Protiv 48-godišnjaka će biti podnesen i Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja
Pogledaj originalni članak

Policija provodi istraživanje nad četiri osobe starosti 29, 33, 48 i 60 godina osumnjičene za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem u razdoblju od 25. do 29. siječnja, koje je temeljem Naloga Županijskog suda u Šibeniku obuhvaćalo i pretrage obiteljskih stanova i vozila kojima se osumnjičeni koriste, pronađeno je i oduzeto: kod 60-godišnjaka u Šibeniku 125,1 gram droge amfetamin te digitalna vaga, potom kod 48-godišnjaka u Šibeniku 175,1 gram droge amfetamin, dvije digitalne vage te dva plinska pištolja i 57 komada različitog streljiva.

Policija je kod 29-godišnjaka u Šibeniku 0,6 grama droge marihuane, 0,3 grama droge amfetamin, digitalna vaga te oprema za uzgoj i proizvodnju droge, a kod 33-godišnjaka nisu pronađeni predmeti od interesa.

Osumnjičeni 29-godišnjak, 48-godišnjak i 60-godišnjak su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je protiv 33-godišnjaka kaznena prijava podnesena redovnim putem.

Protiv 48-godišnjaka će biti podnesen i Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja - istakao je Šime Pavić glasnogovornik šibenske policije.

>> VIDEO Matejev otac: Zvala me hrvatska policija i obavijestila da dolaze. Ne znam imaju li kakve nove dokaze


 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.