Zadar

Sinčić: Ne vjerujem Milanoviću oko rješavanja švicaraca, slično je bilo i sa ZERP-om

Foto: Nikola Čutuk/pixsell
Sinčić: Ne vjerujem Milanoviću oko rješavanja švicaraca, slično je bilo i sa ZERP-om
10.09.2015.
u 10:57
Premisa za bilo kakvo razmišljanje je to da ovom državom upravljaju banke, a ne Vlada jer je Vlada ovisna o bankama za isplatu mirovina i teško da će im se zamjeriti na taj način, rekao je Sinčić
Pogledaj originalni članak

Članovi Živog zida na čelu s Ivanom Viliborom Sinčićem su u Zadru gdje se druže i razgovaraju s građanima, a Sinčić je komentirao Vladino rješenje "švicaraca".

– Problem švicaraca svakako treba riješiti. Naš model je konverzija svih kredita u kune. Ne vjerujem Milanoviću jer ovo radi nekoliko tjedana pred izbore i to sam usporedio s donošenjem ZERP-a pred raspuštanje Sabora u vrijeme Račanove vlade, a potom je došla Sanaderova vlada i to se zaboravilo.

Premisa za bilo kakvo razmišljanje je to da ovom državom upravljaju banke, a ne Vlada jer je Vlada ovisna o bankama za isplatu mirovina i teško da će im se zamjeriti na taj način – rekao je Sinčić.

>> Živi zid planira svakom građaninu vratiti barem 5000 eura

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

Avatar Sandokan
Sandokan
12:32 10.09.2015.

Sinčić - Holy - Petrov ?! Bože spasi nas!

BA
balic
12:50 10.09.2015.

heheheh ne vjerujem ni ja tebi..btw.sta sve ne bi silom i lakrdijaskim spinovima nama na vlast i u sabor.Uhvati se motike i radi o svom bio organskom vrtu.

NA
nano0705
12:23 10.09.2015.

Ma idi bre leči se!