Zastupnik Živog zida

Sinčić o saborskom mandatu: 'Biti sam, okružen poluljudima, gore je od pakla'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
čačić sinčić
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Vilibor Sinčić
06.07.2016.
u 17:45
Jedini zastupnik Živog zida u Saboru otkrio je da mu ulazak u Sabor nije bio lak zbog osoba kojima je bio okružen. Danas na sve gleda s pozitivne strane jer vjeruje da je pred Živim zidom nova prilika
Pogledaj originalni članak

Devet dana prije raspuštanja Sabora Ivan Vilibor Sinčić odlučio se javno osvrnuti na protekli mandat. Jedini zastupnik Živog zida u Saboru svojim pratiteljima na Facebooku otkrio je kako se osjećao kad je ušao u Sabor. Iako je na početku, kako kaže, bio silno tužan, danas je na to gleda s pozitivne strane jer je Živi zid nakon svega dobio novu priliku.

"Shvatio sam ubrzo da je sve bila Božja providnost i da ćemo uskoro dobiti novu priliku: jači, čvršći, sigurniji, spremniji. Danas sam sretan sam što se sve ovako odigralo, kao da je netko namjerno posložio stvari upravo ovako; da ljudima otvori oči, da im pokaže tko je kakav i zatim im dade novu priliku", napisao je Sinčić.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

Bio sam silno tužan prošle izbore kada nitko od mojih suboraca nije sa mnom ušao u Sabor.
Biti sam je najgora sudbina. Biti sam, okružen poluljudima, gore je od pakla.

Shvatio sam ubrzo da je sve bila Božja providnost i da ćemo uskoro dobiti novu priliku: jači, čvršći, sigurniji, spremniji.

Danas sam sretan sam što se sve ovako odigralo, kao da je netko namjerno posložio stvari upravo ovako; da ljudima otvori oči, da im pokaže tko je kakav i zatim im dade novu priliku.

Oduvijek znam da nas vodi netko moćniji od ljudi i da prije ili poslije mora sve završiti dobro.

Hvala vam što ste ostali uz nas sve ove mjesece, što ste vjerovali u mene. Idemo zajedno u bitku života, stoji u objavi. 

>>Sinčić uputio otvoreno pismo Plenkoviću: Hoćete li se ispričati?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 84

MS
mare_split
18:20 06.07.2016.

Malac, ne 'muči' se! 'Vrati' se faksu i takopomogni sebi i 'poluljudima' koje takoogavno vrijeđaš! ... Što si? Bog? ... Oslobodi nas svojih CHE-revolucionarnih budal...ština! Okani se politkantskog uhljebljenja! ... Gadljiv si - 'proleterčino'!

Avatar dpejakovic
dpejakovic
18:18 06.07.2016.

Da su užasni jesu, ali ti si gori od njih 300 puta!

77
777CRO
18:07 06.07.2016.

Kako se ovaj mali SDP potrcko zapravo zove ? Znamo da mrzi HDZ i hrvatstvo a za sto se bori ... Ko zna vjerovatno kako mu partijaši i Beograd odrede !!!