Svećenik Saadeh

'Sirija će ipak ostati zemlja potomaka Isusa Krista'

Foto:
'Sirija će ipak ostati zemlja potomaka Isusa Krista'
02.10.2015.
u 21:00
– Evo, pripremamo veliko slavlje i vjerujemo u pobjedu i nestanak zločinačke tvorevine, kalifata, i nadamo se da će se našem slavlju pridružiti svi kršćani i muslimani diljem svijeta – istaknuo je otac Saadeh Yazigi.
Pogledaj originalni članak

Katolički svećenik Saadeh Yazigi kaže da su u srijedu kršćani, čim su čuli za početak ruskih zračnih udara na terorističku organizaciju, u crkvi u Damasku i diljem Sirije molili i zahvaljivali Gospodinu jer im je uslišena njihova molitva da Bog spasi Siriju.

– Sada možemo reći da će Sirija opstati i da će se naša braća kršćani i muslimani vratiti na svoja ognjišta s kojih su potjerani i bili izloženi najvećem teroru 21. stoljeća – kazao je otac Saadeh nadajući se da će kršćani ove godine Božić proslaviti kako su slavili i prije rata, osim u Damasku, i u Aleppu i u Homsu i u Dolini kršćana, u kojoj je do prije rata živjelo oko 150 tisuća kršćana, a danas ih gotovo i nema.

– Evo, pripremamo veliko slavlje i vjerujemo u pobjedu i nestanak zločinačke tvorevine, kalifata, i nadamo se da će se našem slavlju pridružiti svi kršćani i muslimani diljem svijeta. Sirija je bila i ostat će zemlja potomaka Isusa Krista – istaknuo je otac Saadeh Yazigi.

>> Putin odmah udario po ISIL-u u Siriji, na meti Homs i okolica

>> Sergej Lavrov: Nismo rekli da ćemo napasti samo ISIL, već sve teroriste u Siriji

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

Avatar Bucka.
Bucka.
22:10 02.10.2015.

Sirijci želimo vam sretan idući Božić,povratak u domove, čišćenje islamističkog smeća i ostalog kriminalnog smeća istočnjačkog i zapadnjačkog, uređenu državu i najzad mir

GV
golub Vaso
22:12 02.10.2015.

Molite se za bashara al assada, on je jedini jamac opstanka kršćana.

ZH
zlatko.harapin53
21:08 02.10.2015.

Nadam se da Europa neće postati kontinent potomaka Muhameda.