Pobijedio razum

Sjever će se ispričati, jug gasi zvučnike

Foto: Reuters/PIXSELL
Sjever će se ispričati, jug gasi zvučnike
24.08.2015.
u 21:11
Pyongyang će se ispričati zbog postavljanja mina od kojih su nastradala dva južnokorejska vojnika, a Seul će isključiti zvučnike s propagandom uz granicu
Pogledaj originalni članak

Nakon tri dana maratonskih pregovora između Sjeverne i Južne Koreje konačno je postignut dogovor. Pyongyang će se ispričati zbog postavljanja mina od kojih su nastradala dva južnokorejska vojnika, a Seul će isključiti zvučnike s propagandom uz granicu.

Ovim dogovorom spriječena je daljnja eskalacija sukoba koja je bila na pomolu. Južnokorejska televizija objavila je tijekom dana kako je stupanj pripravnosti dignut na najvišu razinu jer su sa sjevera na granicu poslani specijalci, više od dvije trećine podmornica napustilo je baze. Seul je na to odgovorio ratnim brodovima i helikopterima.

>> Sjeverna i Južna Koreja izmijenile vatru, evakuirano stanovništvo kod granice

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

Avatar Illyrian-Albanian
Illyrian-Albanian
21:27 24.08.2015.

Debeljuškasti po izgledu i karakteru slićan je Dačić Ivica

DA
damocles
21:44 24.08.2015.

kad bi ovaj simpaticni debeljuco se jenkiju nagu..io poput juzne brace nebi vise bio diktator. a i ove nase cijenjene novine ga vise nebi nazivale diktatorom. bio bi castan i lojalan igrac

DU
Deleted user
22:27 24.08.2015.

I kazete sjeverna koreja.... "prije 6 sati i 51 minute.... The Deer Hunter: Radim kao poštar vec 17 godina i svakodnevno sam u kontaktima sa ljudima koji su totalno frustrirani i osiromašeni a ovrhe samo stižu... malo tko nema bankovnu blokadu na racune te im Fina sve uzima. Toliko je obitelji sa malom djecom bez struje, vode i grijanja da mi se svaki put srce hoce raspuknuti kada to vidim. Vjerojatno se nikada necu naviknuti na to makoliko takvih obitelji ima sve više".