Utrka za Pantovčak

Škare Ožbolt: Na sceni je političko licemjerje

Foto: Večernji list
Škare Ožbolt: Na sceni je političko licemjerje
29.10.2009.
u 12:57
Ministarsko mjesto napustila je jer, kaže, nije htjela potpisati odbijenicu na zahtjev za povrat imovine u kući u kojoj je stanovao bivši premijer Sanader, što je njezina nasljednica Ana Lovrin potpisala.
Pogledaj originalni članak

BJELOVAR - U kampanju sam se uključila zbog toga što je sadašnji politički sustav u Hrvatskoj potrošen, i ne nudi ništa nova. Na sceni je političko licemjerje koje je najočitije u slučaju Podravke - kazala je u Bjelovaru jedna od kandidatkinja za predsjedničku fotelju Vesna Škare Ožbolt.

Dodala je i da dok god politika nekim skupinama bude tek prolazna stanica za pribavljanje bogatstva, Hrvatska neće ići naprijed.

Na novinarsko pitanje zašto je napustila ministarsko mjesto, odgovorila je kako je jedini razlog nepotpisivanje odbijenice na zahtjev za povrat imovine u kući u kojoj je stanovao bivši premijer Sanader, koju je njezina nasljednica Ana Lovrin potpisala.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

XY
xychhr200
19:18 09.11.2009.

Vesna mi fizički nije neznamkoliko simpatična - ali to i nije bitno - bitnije je da je ISKRENA - a to ima samo vrlo, vrlo mali broj političara.

MM
Mladen Miletić
13:54 29.10.2009.

Šta se polako počinje pisati o G. Sanaderu, kčer studira, kuće grabi i tko zna šta još potajno rabi ?

ED
edukacija7
19:31 29.10.2009.

hehe... pa tko će to znat, nego ona iz prve ruke...