Tko je bombaš?

Školska prijateljica: Bio je tih i sramežljiv, ostala sam šokirana

Foto: Reuters/PIXSELL
Školska prijateljica: Bio je tih i sramežljiv, ostala sam šokirana
19.04.2013.
u 18:00
Bivša školska kolegica osumnjičenog za bombaški napad na Bostonskom maratonu kazala je da je bio vrlo "drag i stidljiv momak".
Pogledaj originalni članak

Bivša školska kolegica osumnjičenog za bombaški napad na Bostonskom maratonu kazala je da je bio vrlo "drag i stidljiv momak", piše Media ITE.

Sierra Schwartz rekla je da je bila šokirana kada je čula da je Džohar Carnajev osumnjičen za napad, jer je uvijek djelovao kao "tiha i sramežljiva osoba". – Bio je vrlo drag momak, na neki način duhovit, pa je ovo nevjerojatno šokantno i apsolutno zastrašujuće – rekla je Schwartz i dodala da je Carnajev bio "tih i sramežljiv".

– Nikada nije djelovao kao netko tko bi ovako nešto mogao napraviti – dodala je Schwartz te je dodala da nikada nije govorio o svojoj obitelji ili podrijetlu dok su zajedno pohađali prestižnu privatnu školu Cambridge Rindge and Latin. – Djelovao je kao da je jedan od nas – rekla je Schwartz i dodala da nije djelovao kao netko tko bi stvarao probleme. Kaže da je izbjegavao razgovor o obitelji tako da nisu ni znali da je imao starijeg brata, koji je danas poginuo u pucnjavi s policajcima.

Schwartz je kazala da je bio uzoran učenik, uspješan sportaš i s mnogo prijatelja iz srednje škole.

– Nadam se da će ga uhvatiti – zaključila je Schwartz.

Sve o bombaškom napadu i potrazi za osumnjičenima čitajte u našem specijalu

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.