PREINAČILI MU KAZNU

Skotnu ženku psa odveo u šumu i zavezao te ostavio da se uguši. Sada je osuđen na četiri mjeseca zatvora

Foto: Pixabay/Ilustracija
Skotnu ženku psa odveo u šumu i zavezao te ostavio da se uguši. Sada je osuđen na četiri mjeseca zatvora
01.11.2021.
u 10:24
Zbog tog nehumanog čina, 52-godišnjak je bio nepravomoćno osuđen na uvjetnu kaznu od četiri mjeseca zatvora uz rok kušnje od dvije godine
Pogledaj originalni članak

Muškarac (52) pravomoćno je osuđen na četiri mjeseca zatvora zbog mučenja životinja i to nakon što je Županijski sud u Splitu uvažio žalbu ODO-a Zagreb koji se žalio na nepravomoćnu uvjetnu presudu.

Naime, on je 29. kolovoza osuđen jer je u okolici Zagreba skotnu ženku psa, kada je saznao da je skotna, odveo u šumu gdje ju je zavezao za stablo i ostavio bez hrane i vode. Pas se nakon nekoliko dana okotio, a zatim ugušio uslijed uvrtanja povodca i stezanja povodca oko vrata.  

Zbog tog nehumanog čina, 52-godišnjak je bio nepravomoćno osuđen na uvjetnu kaznu od četiri mjeseca zatvora uz rok kušnje od dvije godine. No ODO Zagreb se žalilo na tu kaznu, smatrajući da bi trebala biti bezuvjetna, a žalba im je uvažena i kazna preinačena, pa je 52-godišnjak sada pravomoćno osuđen na četiri mjeseca zatvora.

VIDEO Najzabavnije izjave Zorana Milanovića: "Dioptrija kao Gavrilović pašteta", "Nećemo se braniti partvišima"...

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

GO
goodbadugly
14:03 01.11.2021.

Tako je njegova mater trebala njemu učiniti.

AN
antonijadas
17:32 01.11.2021.

Ime psihopate?

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:05 01.11.2021.

Četiri godine je premalo kakva četiri mjeseca, doista ovakve monstrume zakonski treba naj oštrije kažnjavat ovo je pre smiješna kazna.