Skupina mladića pretukla Osječanina (18) zbog djevojke i slomila mu nos

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Skupina mladića pretukla Osječanina (18) zbog djevojke i slomila mu nos
09.12.2009.
u 19:00
Njegova majka Mirjana kazala nam je da oprašta napadačima jer, kako nam je rekla, nisu svjesni što su napravili, ali da će protiv njih podići tužbu.
Pogledaj originalni članak

Prijelom nosa na tri mjesta, nekoliko šavova na jeziku te modrice po licu zadobio je 18-godišnji Antonio Eržić iz Osijeka zbog djevojke i Facebooka.

Njega je u ponedjeljak oko 21 sat pretuklo nekoliko mladića na čelu sa 17-godišnjakom koji je išao u isti razred s pretučenim Antonijem.

– Na Facebook me dodala djevojka dečka koji me pretukao, a koji je sa mnom išao u razred. Prihvatio sam je kao prijateljicu, počeli smo se dopisivati i ona je tražila da se nađemo u parku kod Iktusa – počeo je priču 18-godišnjak. U Parku kulture dočekala ga je djevojka, sjeli su na klupu i tad se pojavio njezin dečko.

– Otjerao ju je, a mene je udario šakom po nosu. Bilo ih je još nekoliko, a jedan me dečko svom snagom nogom opet udario po licu. Na kraju sam dobio još jedan udarac u glavu i tada su me pitali hoću li zvati policiju – pričao nam je svoje traumatično iskustvo 18-godišnjak. Dodao je kako je mladićima kazao da neće zvati policiju te da su oni nakon toga otišli.

– Nakon što su me pretukli, otišao sam na trg gdje sam sreo prijatelje, a oni su me odvezli u bolnicu – kaže Antonio.

Ispričao nam je kako je nazvao i svoju bivšu djevojku s kojom je hodao više od godinu dana, a koja je prijateljica 17-godišnjeg napadača, te da mu je ona priznala da je znala što mu spremaju.

– U bolnici mi je bilo loše i pao sam u nesvijest. Sada ne mogu jesti, teško dišem... – dodao je pretučeni mladić. Njegova majka Mirjana kazala nam je da oprašta napadačima jer nisu svjesni što su učinili, ali da će protiv njih podići tužbu.

– Šokirala sam se kada me nazvao i rekao da je pretučen, no srećom, ostao je živ – kazala nam je Mirjana Eržić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

Avatar hudikadr
hudikadr
19:32 09.12.2009.

Tim obijesnim balavcima treba dat po 5 godina uz robovski rad ! Za primjer ostalima .

MM
Mladen Miletić
20:47 09.12.2009.

Očevi su im bili pobjednici u svimn ratovima i oni moraju biti jaki i odlučni za barbarsku budučnost koja vlada i ostaje, Slabiče netreba nitko, pogotovo ako se neznaju braniti suprostaviti se neprijatelju... Svatko tko odgaja krivo svoje dobit če po njuški, a kada na raste bit če kruha gladan u demokraciji... ...

GV
goran vrtaric
21:50 13.12.2009.

Takve \"heroje\" u zatvoru karaju robijasi koji robijaju zbog ozbiljnih stvari. Obicno su to pusaci, koji nemaju muda sami stvari rjesavati ko i svi normalni muskarci, nego dovedu svoje lesinare, koji su slicni ili isti kao i oni, i onda coporativno lome pojedinca. Kada su sami placu ko pickice, a u gomili, junak do junaka. Izgleda da su one slavne postene generacije pravih muskaraca u Hrvatskoj izumrle, pa se pojavili pederi i guzeranti. Tuga jedna i sramota, sto drugo reci.