Prirodni biser

Slapnica kaskadnim kanjonom njedra žumberačka dijeli

Foto: Rajko Polić
vinari
Foto: Rajko Polić
vinari
Foto: Rajko Polić
vinari
Foto: Rajko Polić
vinari
Foto: Rajko Polić
vinari
Foto: Rajko Polić
vinari
Foto: Rajko Polić
vinari
Foto: Rajko Polić
vinari
08.06.2014.
u 09:30
Održan je i okrugli stol o očuvanju ovakvih prirodnih bisera, po prilici sa zaključkom: jedite i pijte umjereno vrhunsku hranu i pića ali nikako na štetu, nego u skladu s prirodom.
Pogledaj originalni članak

U organizaciji ekološke udruge i njezina predsjednika (inače tate zagrebačkog vinskog festivala) Ivana Dropuljića, poštovateljima i čuvarima nedirnute prirode, te ljubiteljima vrhunskih vina udijelila je gostoprimstvo sedmi put.

Ovaj puta uza poznata vinska imena, hobiste ali vrhunske kuhare i gurmane pojavila se i slikarska kolonija. Riječju, ljubitelji vrhunskih  butelja ohlađenih u gorskom pitkom potoku, te rukom napravljenih domaćih oblizeka a sve u organizaciji neumorne gazdarice Ivanke Dropuljić, a kojih je ovaj puta bilo u značajnom broju, zaista su mogli uživati.

Održan je i okrugli stol o očuvanju ovakvih prirodnih bisera, po prilici sa zaključkom: jedite i pijte umjereno vrhunsku hranu i pića ali nikako na štetu, nego u skladu s prirodom.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.