Obiteljski prijatelji

Linić na prvomajskoj proslavi s optuženim Jozom Kalemom

Foto: Goran Kovacic/pixsell
Foto: Goran Kovacic/pixsell
01.05.2014.
u 15:21
Podsjetimo, protiv Joze Kalema, inače prijatelja ministra Linića, nedavno je podignuta optužnica zbog prijevare u gospodarskom poslovanju teške 103 milijuna kuna na štetu IGM Tounja
Pogledaj originalni članak

Ministar financija Slavko Linić i poduzetnik Jozo Kalem sastali su se danas tjekom SDPove proslave Međunarodnog praznika rada u Ronjgima.

Podsjetimo, protiv Joze Kalema, inače prijatelja ministra Linića, nedavno je podignuta optužnica zbog prijevare u gospodarskom poslovanju teške 103 milijuna kuna na štetu IGM Tounja.

– Jozo Kalem moj je prijatelj, mi smo obiteljski prijatelji i to nikada neću promijeniti ni drukčije misliti. Sve ovo što se oko njega događa staro je pet godina. On je poslovni čovjek koji je u sukobu s drugim poslovnim ljudima i uvjeren sam da će on to znati razriješiti – rekao je nedugo nakon podizanja optužnice ministar Linić.

Foto: Goran Kovacic/pixsell

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

>> Bolesni Kalem nije došao pred Pađena

>> Linićev prijatelj koji je ni od čega u 20 godina izgradio carstvo

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

Avatar guten_tag
guten_tag
15:52 01.05.2014.

koga briga što se oni druže, samo takvi ne mogu biti u blizini državnog novca i vlasti..."politički smjenjen"..kredit od 30-tak milijuna ostao i koga briga....kuju nove planove i ofenzive...a vi sitnozubi pasite travu dok oni "brinu za vas"....

BO
booloo
15:36 01.05.2014.

linić: joško jesi mi uplatio pinku na onaj mj raču kalem:nisam slavkec. ka dse stiša ova bura ako mi ostna love.

SA
samazg
16:12 01.05.2014.

I za to je valjda kriv HDZ. Daleko im kuća i jednima i drugima, vrijeme je za ljude koji nisu lopovi....Ako takvih uopće ima blizu politike.