Zabava za klince

Slavonski Brod organizira 3. Dječji sajam

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Dječji sajam u Slavonskom Brodu (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Dječji sajam u Slavonskom Brodu (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Dječji sajam u Slavonskom Brodu (1)
13.09.2013.
u 20:31
Nakon svečanosti otvorenja program se nastavlja predstavom za djecu "Bajka o ribaru i ribici" u izvođenju Dječjeg kazališta "Smješko" iz Zagreba.
Pogledaj originalni članak

U nedjelju 15. rujna Grad Slavonski Brod po treći je put domaćin Dječjeg sajma. Kao i prijašnjih godina posjetitelje očekuje zanimljiv izložbeni i zabavni dio programa, koji je ove godine programski znatno proširen, pa je s toga predviđen veći sajamski prostor na otvorenom i natkrivenom dijelu. Za ovu prigodu u Tvrđavi je već postavljen veliki montažni šator površine od čak 1000 kvadratnih metara. Tako će svi posjetitelji 3. Dječjeg sajam moći razgledati bogatu ponudu do sada prijavljenih 55 izlagača iz 12 hrvatskih gradova i mjesta. Program sajma danas je predstavio zamjenik gradonačelnika za područje društvenih djelatnosti Hrvoje Andrić.

- Svi koji su danas prolazili Tvrđavom mogli su vidjeti da su pripreme sajma u punom jeku. Postavljen je šator i pozornica na kojoj će se odvijati zabavni program. Sajam počinje u nedjelju u 10 sati nastupom Studija za moderni i klasični ples "Brodski leptirići" i polaznika dječjih vrtića "Ivana Brlić-Mažuranić", "Seka i braco", "Kosjenka", "Pčelica" i djece vrtića "Zlatni cekin".

Nakon svečanosti otvorenja program se nastavlja predstavom za djecu "Bajka o ribaru i ribici" u izvođenju Dječjeg kazališta "Smješko" iz Zagreba. U 12 sati na programu su točke Plesnog studija "Cascavela", a u 13 sati ponovo gosti zagrebčani sa predstavom "Pavao i njegov glavao“. Nakon predstave djeca i njihovi roditelji moći će uživati u trikovima mađioničara "Tonnya Magixa".

Potom će na pozornicu izaći članovi slavonskobrodskog Dječjeg kazališta "Ivana Brlić - Mažuranić" i odigrati predstava za djecu "Vuk i tri praščića“. U 16 sati zabavni dio programa zatvara Športski plesni klub "Top dance“ sa izvrsnim plesnim točkama akrobatskog rock'n'rolla. U velikom šatoru biti će mnogo više izlagača no prijašnjih godina, a u njihovoj ponudi će se između ostalog naći dječja oprema, igračke, razne radionice za djecu, face painting i još puno toga.

Kao i prošle godine organizirali smo i dječju bolnicu- bolnicu za medvjediće. Djeca, a i roditelji moći će i ponešto naučiti obzirom da su planirana mala edukativna savjetovališta o sigurnosti djece u prometu i oralnoj higijeni. Prvi put se u popisu izlagača nalazi i frizerski salon koji će ponuditi poseban tretman uređivanja kose i modernih frizura brodskim mališanima, rekao je zamjenik gradonačelnika Slavonskog Broda Hrvoje Andrić, te pozvao roditelje da povedu svoje klince i u nedjelju se dođu zabaviti u brodsku Tvrđavu u što većem broju.

>>Dječji sajam 14. i 15. travnja u Centru Zamet u Rijeci

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.