kažnjen s 3000 kuna

Slovak Audijem jurio Dalmatinom 220 kilometara na sat!

Foto: Audi
Slovak Audijem jurio Dalmatinom 220 kilometara na sat!
10.07.2013.
u 10:39
Kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 3000 kuna, uz koju mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.
Pogledaj originalni članak

Državljanin Slovačke jurio je brzinom od 220 kilometara na sat Audijem po Dalmatini gdje je, kao i na ostalim našim autocestama brzina vozila ograničena na 130 kilometara na sat.

Policija je 41-godišnjeg vozača zaustavila u utorak poslijepodne na predjelu Vučevica. Protiv vozača je podnesen Obvezni prekršajni nalog. Kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 3.000 kuna, uz koju mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci. 

>>Mađarski vozač autocestom Split – Zagreb jurio čak 245 km/h

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.