bezobzirni vozač

Slovenac jurio autocestom prema Zagrebu 237 kilometara na sat

Foto: MUP/Arhivska fotografija
Slovenac jurio autocestom prema Zagrebu 237 kilometara na sat
14.02.2011.
u 14:26
Na tom dijelu autoceste, zbog neravnina i mokrog kolnika, najveća dopuštena brzina bila je ograničena na 100 km/h
Pogledaj originalni članak

Na autocesti Bregana - Lipovac policajci su u nedjelju oko 16 sati u sumanutoj vožnji zatekli 40-godišnjeg Slovenca koji se Mercedesom iz smjera Slavonskog Broda prema Zagrebu kretao brzinom od 237 kilometara na sat. Na tom dijelu autoceste, zbog neravnina i mokrog kolnika, najveća je dopuštena brzina bila ograničena prometnim znakom na 100 km/h. Policija je presretačem dostigla bezobzirnog Slovenca te mu izdala prekršajni nalog i naplatila novčanu kaznu od sedam tisuća kuna, a izrečena mu je i 12-mjesečna zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije na području Hrvatske.

Istoga dana oko 17 sati na sjevernom kolničkom traku autoceste A3 pokraj Lipovljana presretač je u prometnom prekršaju uhvatio i osobni automobil Mercedes kojim je u smjeru Zagreba brzinom od 212 km/h upravljao 36-godišnji državljanin Srbije. Izdan mu je prekršajni nalog i naplaćena novčana kazna u iznosu od tri tisuće kuna te mu je također izrečena 12-mjesečna zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije na području Hrvatske.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 65

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
22:48 14.02.2011.

- opet EU-Janez pravi pizdrarije.......

OR
ordinaryhandsome
00:14 15.02.2011.

Dobro došli u Hrvatsku.. budite pristojni no.. ;)

CA
CastrumFF
17:05 14.02.2011.

Ovaj što je jurio avtocestom 237 km/h je teška budala ali je definitivno u IQ rangu sa večinom komentatora na ovom forumu!