Ostala zbunjena

Slučajno razbila vrtnog patuljka pa se iznenadila što je u njemu pronašla

Foto: Facebook
Razbila patuljka pa otkrila tajnu
Foto: Facebook
Razbila patuljka pa otkrila tajnu
Foto: Facebook
Razbila patuljka pa otkrila tajnu
22.05.2014.
u 09:01
Kada je vlasnica patuljke vadila iz automobila, jedan od njih pao je na pod. Tada je otkriveno da je u njemu nešto bilo...
Pogledaj originalni članak

Kada je Heather Andrews iz Lynnvillea u Tennesseeju od svoje prijateljice iz djetinjstva na dar dobila tri vrtna patuljka nije ni slutila da se u jednom od njih nešto nalazi.

Kada je patuljke išla izvaditi iz automobila jedan od njih pao je na pod. – Išla sam pokupiti krhotine i onda sam primijetila da je nešto unutra - ispričala je Heather za WSMW. Ispostavilo se da je u vrtnom patuljku bio manji kip koji je bio spojen za vrh i dno, a unutra je dospio tijekom procesa proizvodnje.

– Mislim da je lice puno detalja i da je netko na njega potrošio puno vremena. Prema fizionomiji tijela kip mi izgleda kao žena – rekla je Heather čiji je dvostruki kipić zainteresirao i lokalne medije. Kada je priča dospjela u javnost, razvile su se i brojne teorije o kakvom se kipiću radi, pa tako neki smatraju da je to glava Isusa na tijelu žene ili pak anđeo. Heather je nakon otkrića išla razbiti i druga dva vrtna patuljka, no oni su bili prazni.

– Samo želim znati odakle je došao, zašto su ga stavili unutra – rekla je Heather i dodala kako živi u malom gradu pa su kip vidjeli mnogi. – Mnogi su ga se preplašili, ježe se od njega – ispričala je vlasnica kipa koja mu je dala ime Pete i otvorila mu Facebook-stranicu.

>> USB pronađen na podu rodilišta otkrio mračnu tajnu jednog liječnika

>> Činilo se da su sasvim obična obitelj, a zapravo su skrivali veliku tajnu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BA
Bananaman
11:39 22.05.2014.

I vama je ovo vijest ????? Ja sam mislio nasal million dolara ili tako nesta !!! Ja stvarno neznam tko uredjuje ove portale ?????