PREVIŠE OTVORENIH PITANJA

Službeni Zagreb rezerviran prema Vučićevoj inicijativi za odleđivanje odnosa

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Službeni Zagreb rezerviran prema Vučićevoj inicijativi za odleđivanje odnosa
03.01.2023.
u 06:31
Svaki će susret imati smisao ili svrhu ako bude sadržavao hodogram rješavanja problema. Niz je pitanja na koje Beograd mora odgovoriti i surađivati, a do sada nije postignut napredak ni u jednom, kazao je Grlić Radman.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 64

PR
prajdali100
07:55 03.01.2023.

O čemu Vučić priča? Neko " odleđivanje" dok je on na vlasti,Vulin,Dačić,Brnabić !!!....Pa njegovi mediji non- stop bljuju mržnju prema svemu hrvatskom !Apsurdno je,tragikomično, bilo slušati srpske komentatore na utakmicama hrvatske reprezentacije na SP.A Vučić osobno s puno mržnje javno govori da navija za sve koji igraju protiv Hrvatske.S njim se nema što ozbiljno pričati.

DU
Deleted user
07:40 03.01.2023.

Drage komšije Srbi... Vaši političari vas sustavno, zadnjih 40 godina pune mržnjom, u početku fino i perfidno, a poslije direktno i brutalno, prema svemu što nije srpsko. Vaši političari, ne samo da su zaledili odnose, nego napravili "permafrost". Neće se taj permafrost još desecima godina odlediti (ako ikad). Sve će jednog dana funkcionirati, ali nekako prisilno i prividno, površno, ali nikad duboko i moćno. Sve će ostajati na periferiji dobrih odnosa. Vaši političari, svako malo potegnu za dizanjem tenzija prema Hrvatima, a cilj je jedino skrenuti pogled sa gorućih problema u Srbiji. Svaki put, ali doslovce svaki, kad god postoje golemi problemi u Srbiji, srpski političari dižu prašinu na liniji već davne povijesti ustaše-Jasenovac. Je.le vas više i ustaše i Jasenovac. Boli me kuki i za jedno i za drugo.

AN
antepravda
07:39 03.01.2023.

Kada će Srbi platiti ratnu odštetu.Kada će Srbi uhiti ti Vučića zbog huskanja Srpskog naroda? Kada će se srpski političari iskreno ispričati zbog agresije na Hrvatsku? Tek kada ove uvjete Srbi ispune tek onda može doći do do boljih odnosa.