pali u zastaru

Službenica Porezne dobila otkaz jer je u ladici držala 400 predmeta

Foto: Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
Službenica Porezne dobila otkaz jer je u ladici držala 400 predmeta
07.09.2012.
u 15:10
Nije rečeno kolika je šteta za državu, kao ni pozicija na kojoj je radila. Zasad nije poznato o kojoj je ispostavi Porezne upravi riječ.
Pogledaj originalni članak

Jedna službenica Porezne uprave dobila je otkaz jer je u svojoj ladici više godina držala 400 predmeta koji su pali u zastaru, potvrdilo je Ministarstvo financija. Nije rečeno kolika je šteta za državu, kao ni pozicija na kojoj je radila.

Zasad nije poznato o kojoj je ispostavi Porezne uprave riječ ni koliku je štetu prouzročila, no ministarstvo je potvrdilo da je toj osobi otkaz uručen isključivo zbog zanemarivanja dužnosti. 

U javnosti je uvriježeno mišljenje da se otkaz u državnoj službi nikad ne dobiva zbog nerada nego jedino po stranačkom ključu. No, čini se da bi se i to moglo promijeniti, a ne čudi što se to najprije dogodilo u ministarstvu strogog Slavka Linića. 

>>Zbog duga za porez plijeni se imovina 146 poduzetnika!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 95

TW
Tex_Willer
15:16 07.09.2012.

Konačno da se lijenost i fušanje počnu kažnjavati i u državnom sektoru. Kod privatnika bi odletila već nakon tjedan dana. isti zakoni i pravila za sve!

DU
Deleted user
15:24 07.09.2012.

Tako treba. I ići do kraja.

YA
yan
17:56 07.09.2012.

EMA - nisi navela kojem ministru jer je zakon več na snazi desetak godina ali idemo obrnuto , zašto su firme radile godinama za neplatiše , zašto se niste udružili , zašto udruženi niste krenuli prema vladi , ima vas puno i ne bi vas mogli ignorirat , pa na kraju mogli ste izači i na prosvjede , pa ta nemogučnost Hrvata da se ujedinjeno izbore za nešto nas je dovela u ovu situaciju , svi gledaju samo svoje parcijalne trenutačne interese ......