PROMETNE NESREĆE

Smrt najdražeg!

01.12.2003.
u 00:00
Ladislav Ciglar (62) poginuo u Suhopolju u sudaru sa susjedovom cisternom
Pogledaj originalni članak

SUHOPOLJE - U teškoj prometnoj nesreći, u naletu automobila na cisternu u Suhopolju, u subotu oko 19,10 sati poginuo je Ladislav Ciglar (62) iz istog mjesta.

Prema policijskim podacima Ladislav Ciglar upravljao je "toyotom - corolla" njemačkih registarskih oznaka državnom cestom kroz Suhopolje kada je, zbog neprilagođene brzine i smanjene vidljivosti, samo nekoliko stotina metara od kuće u kojoj je živio, automobilom udario u zadnju lijevu stranu neregistrirane i neosvijetljene cisterne za gorivo priključene na traktor u vlasništvu suhopoljske tvrtke DIBA. Traktorom, koji je zajedno s cisternom odbačen unaprijed, upravljao je Ciglarov susjed Stjepan Glad. Iz smrskanog automobila Ciglara su izvukli virovitički vatrogasci, ali mu se nije moglo pomoći, pa je preminuo na mjestu nesreće.

- Nakon dugogodišnjeg rada Ladislav se prije godinu dana vratio iz Njemačke gdje sam ga i upoznala. Suprug mi je preminuo od bolesti prije 20 godina, pa sam s Ladislavom nastavila živjeti. Da sam ga, tko zna gdje tražila, boljega ne bih našla. Volio je pomagati, pa je i u subotu ujutro otišao na kolinje u susjedno selo gdje se zadržao do večeri. Bolovao je od šećerne bolesti i uvijek je oprezno vozio, kaže Terezija Kosanović kojoj je, prije dva mjeseca, u teškoj prometnoj nesreći, sin jedva izvukao živu glavu. Zbog očevida promet državnom cestom odvijao se obilaznicom sve do 21 sat, a policija će o nesreći podnijeti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu i protiv odgovorne osobe tvrtke DIBA i vozača traktora Stjepana Glada podnijeti prekršajnu prijavu.

Inače, u posljednja dva dana Ladislav Ciglar treća je poginula osoba u prometu na području PU virovitičko - podravske.

DRAGUTIN ŠANTOŠI

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr