UHIĆEN JE

Smrtni slučaj u Palešniku: Pronašli vozača koji je udario pješaka i ostavio ga na cesti

Foto: Screenshot/Google Maps
Smrtni slučaj u Palešniku: Pronašli vozača koji je udario pješaka i ostavio ga na cesti
11.04.2023.
u 12:23
Brzim djelovanjem policije terenskim provjerama pronađeno je vozilo marke Mazda bjelovarskih registarskih oznaka u vlasništvu 30-godišnjaka iz okolice Garešnice za kojeg se utvrdilo da je upravljao navedenim vozilom u trenutku prometne nesreće, javlja policija.
Pogledaj originalni članak

PU bjelovarsko-bilogorska uhvatila je vozača koji je udario 31-godišnjaka u mjestu Palešnik. Nesretni pješak je preminuo, a vozač je pobjegao s mjesta događaja. Uhićen je i predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

"U nedjelju, 9. travnja, došlo je do naleta vozila na 31-godišnjaka koji je zbog zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Vozač se udaljio s mjesta prometne nesreće bez pružanja pomoći unesrećenom. Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru.

Brzim djelovanjem policije terenskim provjerama pronađeno je vozilo marke Mazda bjelovarskih registarskih oznaka u vlasništvu 30- godišnjaka iz okolice Garešnice za kojeg se utvrdilo da je upravljao navedenim vozilom u trenutku prometne nesreće.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 30-godišnjakom utvrđena je osnovana sumnja da je počinio kaznena djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći. Uhićen je i u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske. Protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru", stoji u priopćenju policije.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar gusjenica
gusjenica
11:53 11.04.2023.

Hoće li jednom već svima biti jasno , kad tad će krivac biti otkriven. Bježanje je glupo i udvostručuje kaznu.

DU
Deleted user
13:41 11.04.2023.

gusjenica Ako prođe prođe.