Nevrijeme

Snijeg i olujna bura zatvorili autocestu od Sv.Roka do Maslenice

Foto: AFP
Snijeg i olujna bura zatvorili autocestu od Sv.Roka do Maslenice
22.01.2011.
u 09:32
Na pojedinim dijelovima autoceste Rijeka- Zagreb smiju prometovati samo osobna vozila
Pogledaj originalni članak

Zbog olujne bure i snijega, za sav promet zatvorene su  autocesta A 1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, Jadranska magistrala od Senja do Svete Marije Magdalene (D 8), i državna ceste D 506 Dobroselo-Mazin, javlja HAK.

Zbog na mahove olujnih udara vjetra, dionicom autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do Delnica, cestom D 54 Maslenica-Zaton Obrovački, D 25 Gospić-Karlobag smiju prometovati samo osobna vozila, a zbog zimskih uvjeta dionicom autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, čvor Delnice čvor Bosiljevo 1 zabrana je prometa za tegljače i vozila s prikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

Paškim mostom i dionicom Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Senja zabrana je za: autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, kombi vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom, a na Krčkom mostu za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Prekinut i trajektni promet

U prekidu su trajektne linije: Prizna-Žigljen (prema Pagu), Jablanac-Mišnjak (prema Rabu ) i Brestova-Porozina, te katamaranske s Malog Lošinja i Paga. Trajekt na liniji Valbiska-Lopar prevozi samo osobna vozila.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.