berlusconijeva lista

Snimila sam pornić, pa što onda, zar zato ne smijem u parlament?

Foto: Screenshot YouTube
Fiorella Ceccaci Rubino (1)
Foto: REUTERS/Pixsell
Berlusconi (1)
Foto: Screenshot YouTube
Fiorella Ceccaci Rubino (1)
08.02.2013.
u 23:00
'
Nisam glupa, sve je ovdje jasno. Lijepe žene uvijek nekom stvaraju probleme'
Pogledaj originalni članak

Iako je zastupnica talijanskog parlamenta od 2006. godine, o Fiorelli Ceccacci Rubino (47) tek su sada, kaže, zavidnice novinarima (koji su to mogli znati i prije) dale jedan detalj iz njezine glumačke karijere. Naime, 1999. s poznatim talijanskim redateljem Tintom Brassom snimila je kratkometražni meki pornić pod naslovom “Takva sam kakvu me želiš”.

Taj je film svojedobno postigao uspjeh u Španjolskoj, ali u Italiji je gotovo nepoznat.

Sada je bivši premijer Silvio Berlusconi očito izazvao nezadovoljstvo. Naime, ponovno je na svoju izbornu listu za parlamentarne izbore, koji će se održati 24. i 25. veljače, stavio F. Ceccacci Rubino nakon što je s nje morao isključiti vjerne suradnike, kao što su bivši ministar Claudio Scajola ili Marcello Dell’Utri.

Protiv njih se vode procesi pa se njihova kandidatura smatra neetičnom. Nezadovoljnici su sada pronašli su i taj filmić Tinta Brassa.

U odboru za kulturu

Berlusconi je Ceccacci Rubino i zapazio upravo kao glumicu i to vjerojatno ne zbog njezina talenta i znanja, već više zbog djela koje je izvodila. Naime, na kazališne je daske stavila “Crnu knjigu komunizma”, djelo koje Berlusconi voli.

Tako je Fiorella već sedmu godinu u politici. Djeluje u parlamentarnom odboru za kulturu, znanost i obrazovanje te u odboru za državne poslove.

Kratkometražni film Tinta Brassa u kojem je glumila zapravo je erotski monolog, kazala je ta zastupnica Berlusconijeve stranke Narod slobode. Ceccacci Rubino kaže da su inače u filmovima Tinta Brassa scene mnogo eksplicitnije od onih u kojima je ona glumila pa se nema čega odricati ili sramiti. Posebno zato što se to dogodilo prije gotovo 15 godina.

Nije znala da će u politiku

– Naravno tada nisam mogla znati da ću ući u parlament. To je bio film, a ja sam bila glumica. Pitam vas (obratila se novinaru koji ju je sada otkrio kao bivšu glumicu, nap. a.): zar zato što sam radila s Tintom Brassom ne bih smjela biti u parlamentu? Postoji li zakon koji to zabranjuje? – kazala je Ceccacci Rubino koja nikad nije bila na Berlusconijevim zabavama, koja nije “tek otkrivena” kao Nicole Minetti i koja sjedi u parlamentu od 2006.

– Nisam glupa. Sve je jasno. Lijepe žene uvijek nekome stvaraju problem. Nemam se čega sramiti – izjavila je Fiorella Ceccacci Rubino.

>> Snimila više od 700 pornića pa se na kraju zaposlila u crkvi

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

AA
aabbcc
20:31 11.02.2013.

. Svugdje je dobrodosla u narednom mandatu a za sljedeci bum vidjeli ako se roba ne potrosi.

BA
BandaZG
23:29 08.02.2013.

Jako se dobro drži za 47-godišnjakinju.

CU
cuma
10:36 09.02.2013.

Naravno da možeš u parlament, pa i politika je od istog zanata!