hrabar i nesebičan potez

Snježana je pronašla muškarca koji ju je spasio tijekom oluje: 'Mislila sam da je kraj'

Foto: Tomislav Fuš
Foto: Tomislav Fuš
22.07.2023.
u 20:47
Totalno nepoznati dečko koji je slučajno tu stao jer se srušio stup od rasvjete i drvo je izašao van otvarajući auto nadljudskim naporima da bi meni pomogao, rekla je Snježana.
Pogledaj originalni članak

Hrvatsku je obišao video žene kojoj su tijekom snažne oluje u Zagrebu nepoznat muškarac i susjed priskočili u pomoć. Gospođa Snježana tražila je nepoznatog muškarca da mu se zahvali te ga je uspjela pronaći. Njegovo ime je Ivan, a njegov hrabar i nesebičan potez ostat će zauvijek zabilježen na snimci.

"Uhvatila sam se za stup. To je bilo nešto najgore što mi se moglo dogoditi u životu. Pijavica, uragan – tuklo me po licu, kiša me udarala, osjećaj je bio grozan. Ja sam mislila da je gotovo. Totalno nepoznati dečko koji je slučajno tu stao jer se srušio stup od rasvjete i drvo je izašao van otvarajući auto nadljudskim naporima da bi meni pomogao", navodi Snježana, piše Dnevnik.hr.

>> VIDEO Žena zapela u oluji, držala se za prometni znak: 'Prolaznik me spasio iz horora, hvala mu'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar Kajman
Kajman
22:05 22.07.2023.

Zato je važno da postoje muškarci i žene. Da je bio neki mutant možda bi i izišao pomoći, ali bi sljedeći trenutak počeo vrištati pa bi se opet trebao pojaviti neki muškarac da ih oboje odvede na sigurno.

Avatar Make my day
Make my day
00:53 23.07.2023.

A gdje je junačina koja je snimala dok se žena borila za život? Dajte ga nominirajte za Večernjakovu ružu da možemo glasati za njega.

PU
Pulchrum
21:06 22.07.2023.

Predivno