SNJEŽNI NANOSI

Snježni nanosi zaustavili promet nadomak Osijeka

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Snježni nanosi zaustavili promet nadomak Osijeka
10.03.2010.
u 23:09
Telefoni neprestano zvone. Autobus je sletio, ali su sve dežurne službe izišle na teren kako bi se promet na toj dionici ponovno normalizirao - rekli su iz Centra 112.
Pogledaj originalni članak

OSIJEK - Zarobljeni u snijegu nadomak Osijeka ostali su večeras vozači iz smjera Klise. Na cesti se stvorila kilometarska kolona jer je oko 19.30 sati došlo do slijetanja autobusa s ceste. Ni centimetra se nisu mogli pomaknuti više od tri sata. Potvrdili su to i u Županijskom centru 112.

- Telefoni neprestano zvone. Autobus je sletio, ali su sve dežurne službe izišle na teren kako bi se promet na toj dionici ponovno normalizirao, no problem su visoki sniježni nanosi koje stvara jak vjetar koji puše - kratak je bio operater osječkog Centra 112.

Snijeg koji cijeli dan pada na noge je digao dežurne službe Cestinga. Samo na području grada Osijeka prometnice su posipali s oko 200 tona soli.

- Dajemo sve od sebe. Ljudi i strojevi ne staju, ali su vremenski uvjeti jako loši. Nije problem snijeg, nego vjetar koji stvara sniježne nanose visoke i do dva metra. Na cesti prema Klisi poslane su dodatne ralice - potvrdio je Nikola Ercegovac, šef stožera Zimske službe osječkog Cestinga apelirajući još jednom na vozače da za upravljače svojih automobila ne sjedaju bez prijeke potrebe.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.