SVE OTKRILA MAJKA

Šok u Engleskoj: Umjesto da dječaku daje instrukcije, učiteljica ga je seksualno zlostavljala

Foto: Nottinghamshire Police
Šok u Engleskoj: Umjesto da dječaku daje instrukcije, učiteljica ga je seksualno zlostavljala
14.08.2024.
u 10:43
Detektivka Keeley Bringhurst, specijalistica za zlostavljanje djece u Nottinghtamshireskoj policiji, smatra da je zlostavljanje imalo "značajan utjecaj" na žrtvu
Pogledaj originalni članak

Učiteljica matematike iz Engleske provest će šest godina u zatvoru jer je tinejdžera kojemu je davala online instrukcije seksualno iskorištavala. Ponašanje Holly Rouse-Sweeney (37) policija je opisala kao "užasnu povredu povjerenja žene kojoj se vjerovalo da provodi vrijeme s ranjivim djetetom".

Učiteljica je ulovljena prošle godine u svibnju kada je dječakova majka pronašla neprimjerene poruke na njegovom mobitelu i prijavila slučaj policiji. Službenici su tijekom istrage na laptopu Rouse-Sweeney pronašli više unosa u dnevnik u kojima opisuje zlostavljanje, pri čemu spominje dječakovu dob, navodi Telegraph.

Rouse-Sweeney je priznala krivicu po dvije točke optužnice za upuštanje u seksualnu aktivnost s dječakom i četiri točke optužnice za navođenje dječaka na seksualnu aktivnost. U obrani je izjavila da je na njene postupke utjecao dugogodišnji problem s mentalnim zdravljem. Osim služenja zatvorske kazne, učiteljica je dodana na registar seksualnih prijestupnika, a dobila je i zabranu pristupa žrtvi. 

Detektivka Keeley Bringhurst, specijalistica za zlostavljanje djece u Nottinghtamshireskoj policiji, smatra da je zlostavljanje imalo "značajan utjecaj" na žrtvu. "Umjesto da ga je učila matematiku, cinično ga je iskorištavala za vlastito seksualno zadovoljstvo. Nadam se da će žrtva i obitelj pronaći utjehu u visokoj kazni koja joj je izrečena".

Ovo je drugi takav slučaj u Ujedinjenom Kraljevstvu u proteklih godinu dana. Učiteljica matematike Rebecca Joynes (30) odslužuje zatvorsku kaznu zbog upuštanja u spolne odnose s dva učenika. Joynes je ranije ove godine rodila dijete kojemu je otac jedan od dječaka. Za svoje postupke okrivila je osamljenost zbog pandemije koja ju je navela da pozove 15-godišnjake u svoj stan.

GALERIJA Poznata Hrvatica priznala da se bori s poremećajem kože

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Instagram screenshot

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.