NOVI DETALJI STRAVE

Čovjek koji je gorio u Vinkovcima bori se za život. Ozlijeđen i vatrogasac

Foto: PU vukovarsko-srijemska
Čovjek koji je gorio u Vinkovcima bori se za život. Ozlijeđen i vatrogasac
10.07.2024.
u 13:23
Prema prvim saznanjima, požar je izbio kada je 47-godišnjak, koji radi na rekonstrukciji plinovoda, rezao plinsku cijev. U tijeku je očevid u suradnji s inspektorom zaštite od požara i inspektorom zaštite na radu
Pogledaj originalni članak

"U 12:05 zaprimljena je dojava da je na raskrižju ulica Marije Jurić Zagorke i Ante Starčevića u Vinkovcima izbio požar koji je zahvatio jednu osobu", javila je policija. Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici i djelatnici hitne medicinske pomoći, koji su 47-godišnjaka s vidljivim opeklinama prevezli u OŽB Vinkovci radi pružanja liječničke pomoći.

Prema prvim saznanjima, požar je izbio kada je 47-godišnjak, koji radi na rekonstrukciji plinovoda, rezao plinsku cijev. U tijeku je očevid u suradnji s inspektorom zaštite od požara i inspektorom zaštite na radu.

Policija je nešto kasnije javila da su u bolnici 47-godišnjaku utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život. "Prilikom intervencije, ozlijeđen je i vatrogasac Javne vatrogasne postrojbe Vinkovci, kojemu je također pružena liječnička pomoć u OŽB Vinkovci", dodaju.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

TP
The_Point
11:10 11.07.2024.

Ovdje se nazire uradak hrvatskih stručnjaka za plinovod: ili uopće nisu isključili plin ili nakon isključivanja nisu propuhali cijev sa zrakom.

DI
dino85
13:54 10.07.2024.

Nemojte samo reći da ju je rezao fleksericom.

PV
prcko.vita
14:26 10.07.2024.

Gdje škola, struka, zaštita na radu? Po ovakvim temperaturama? Svi koji mogu koristiti rad od kuće, sad je prilika. Nema u Hrvatskoj tko da zaštiti radnike.