Spalio baraku zbog plastične ambalaže

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Spalio baraku zbog plastične ambalaže
21.11.2009.
u 15:52
Svađa oko plastične ambalaže završila je zamalo kobno za 57-godišnju ženu čiju je baraku na deponiji Bikarac zapalio 18-godišnjak.
Pogledaj originalni članak

ŠIBENIK - Svađa oko plastične ambalaže, koju su skupljali za prodaju, rezultirala je tjelesnim ozljedama i paležom. Naime, ne mogavši se dogovoriti oko stvarnog vlasništva prikupljene ambalaže, 18- godišnjak iz Donjeg pola je u petak popodne, na gradskom deponiju Bikarac, uz prijetnju verbalno napao 57- godišnju ženu iz Šibenika, te joj zapalio drvenu baraku i plastični kiosk u kojem je privremeno boravila.

Zbog pokušaja da odvrati brata od napada na ženu, nasilnik se okomio i na svoju maloljetnu sestru koju je izudarao, a kojoj su u OB Šibenik konstatirane lakše tjelesne ozljede. Zapaljene objekte ugasili su pripadnici JVP Šibenik, a nasilni je 18- godišnjak priveden i protiv njega će biti podignuta prijava zbog kaznenioh djela prijetnje, uništavanja tuđe imovine i nanošenja tjelesnih ozljeda.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MM
Mladen Miletić
17:38 21.11.2009.

THrvatsko poduzetništvo i pametno riješenje poslovnih odnosa. Pred Hr. sudom bi trajalo 15-20 godina i zna se krivo ili loše bi bilo presuđeno. Ovako se riješi najjednostavnije problem vlasnbištva. Kako vidimo mi Hrv ati imamo raznih problema ne samo tko je od ponbuđenih kandidasta najboji predsjednik. Za vrijeme komunizma je bila parola birajmo najbolje ako se toga i danas držimo znamo kako čemo proči kao naši stari namagarčeno.....