NIJE PRVI SLUČAJ

Splićanka opisala kako dječaci pljačkaju strane dostavljače: Prvo ga izvrijeđaju pa mu ukradu hranu

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Splićanka opisala kako dječaci pljačkaju strane dostavljače: Prvo ga izvrijeđaju pa mu ukradu hranu
14.04.2023.
u 11:19
Kada su shvatili da ne razumije hrvatski jezik jedan iz ekipe, njihov vođa, dolazi do njega i na engleskom mu govori: 'This is for us'.
Pogledaj originalni članak

Dostavljač Glova, stranac, hoda oko zgrada i traži adresu u splitskom Sućidru. Na igralištu pokraj nalazi se nekolicina dječaka starih između 10 i 12 godina. Dostavljaču upućuju ružne riječi i poručuju mu da se vrati 'odakle je doša', a glume i majmuna i smiju mu se u lice. Dostavljač ne razumije jezik i ne reagira na provokacije. Kada su shvatili da ne razumije hrvatski jezik jedan iz ekipe, njihov vođa, dolazi do njega i na engleskom mu govori: 'This is for us'.

Dostavljač mu daje vrećicu u ruke i dok je na ekranu tražio iznos koji se treba platiti dječaci su se rastrčali i pobjegli. Ovaj je događaj opisala na Facebooku jedna stanarka Sućidra. Tvrdi da ovo nije prvi slučaj i da ti dječaci tako 'operiraju'. Vođa ekipe joj je poznat, jednom mu je prigovorila da ne napucava loptu na područjima gdje se nalazi puno beba starih godinu, dvije na što je on reagirao srednjim prstom i psovkama, piše Slobodna Dalmacija.

- Kad su u stanju njih šestorica mulaca to napravit odraslom čoviku koji pošteno zarađuje za svoj posal, onda ste valjda svjesni šta su u stanju napravit dici. Kasnije mi je djed jedne djevojčice rekao da ih je uhvatio u istom činu par dana prije mene dok je šetao psa, na što je jednog od njih uhvatio za ruku i rekao da se zaustave i jesu li oni normalni. Taj isti ga je nagazio jako na nogu i rekao: Daj stari, odj... - napisala je žena u grupi.

Velika Gorica: Proletio autom kroz rotor

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.