usporedio ga s trumpom

Šprajc: Hrvatskom hara virus Zorone i ne bira žrtve

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Predsjednik Milanović na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Donjeg Miholjca
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Jastrebarsko: Predsjednik Milanović na Diplomatskoj berbi grožđa
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Gospić: Predsjenik Milanović na otvaranju 22. izložbe tradicinalnih proizvoda "Jesen u Lici"
05.10.2020.
u 23:37
U zadnja 24 sata na njegovoj meti se našla saborska zastupnica Rada Borić ​​​​​​​koju je nazvao predvodnicom kabale i politički analitičar profesor Žarko Puhovski kojega je nazvao starim drukerom
Pogledaj originalni članak

Hrvatskom hara virus Zorone, zaključio je Zoran Šprajc u večerašnjem RTL Direktu usporedivši predsjednika Zorana Milanovića s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom

- I naš Trump svaki dan nešto provali ili nekoga izvrijeđa. Nije mu to ni prije bilo strano, ali zadnjih desetak dana je po tom pitanju u najboljoj životnoj formi. Nema na koga se nije istresao i na kojoj temi se nije prosuo, nekidan je čak i partizanima zamjerio što 1942. nisu stigli na vrijeme obraniti stanovništvo u zaleđu Omiša od talijansko-četničkog pokolja. Jedan od potomaka ubijenih partizana nakon toga mu je na Facebooku odgovorio "Konju domobranski, 42-ge nije bilo mobitela", rekao je Šprajc te dodao kako rječnik predsjednika Republike nalikuje ovom s internetskog komentara. 

U zadnja 24 sata na njegovoj meti se našla saborska zastupnica Rada Borić koju je nazvao predvodnicom kabale i politički analitičar profesor Žarko Puhovski kojega je nazvao starim drukerom.

VIDEO Ankica Mamić analizira komunikaciju Zorana Milanovića: Predsjednik bira krive mete

Izravan i pomalo prostački izričaj i to uglavnom protiv ljudi na lijevom političkom spektru privlači birače s drugog, desnog spektra. Kandidat ljevice tako je sve bliži tome da postane predsjednik desnice. A onda će napasti nekog s desnice pa će opet biti predsjednik ljevice. Virus Zorone ne bira žrtve, tvrdi Šprajc. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 39

Avatar kenshi
kenshi
00:22 06.10.2020.

Kako se brzo ljevičari okrenu protiv svojih junaka kada ti isti razviju drugo mišljenje koje se ne slaže s ljevičarskim pranje mozga !

CO
Corson+
01:31 06.10.2020.

Opasno se igraš sa Zokijem Šprajc mogao bi i tebe oprat a imaš slabo srce pazi se

DU
Deleted user
23:56 05.10.2020.

Milanović je titoistima odjednom postao "konj domobranski"?