seminar samoobrane

Sramota 'majstora' Jukke: Varao da se može obraniti bez udarca

Foto: Screenshot Youtube
finac
17.12.2013.
u 21:00
Kad su polaznici seminara zatražili da se Finac Lampila pokuša obraniti od njihovih simuliranih napada on to ili nije mogao ili nije htio pokušati.
Pogledaj originalni članak

Samoprozvani majstor vještine 'empty force' (EFO) pošteno se osramotio na seminaru u Španjolskoj tvrdeći da navedenom vještinom u samoobrani može savladati protivnika bez ikakvog udarca.

Problem je nastao kad je 'majstor' Jukka Lampila to trebalo demonstrirati polaznicima seminara. Neki od njih zatražili su da se Finac Lampila pokuša obraniti od njihovih simuliranih napada no on to ili nije mogao ili nije htio pokušati.

I kao da se već do tog trenutka nije dovoljno osramotio, 'majstor EFO-a' pozvao je polaznike da unaprijed plate za nastavak seminara idućeg dana.

>>Prljavi ples na izraelski – naučite kako se obraniti u noćnom klubu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Idler 3
Idler 3
22:40 17.12.2013.

Nema do one tradicionalne Ku-Fa....iliti pučki kurbla od FAP-a >;-))

HO
horton
22:40 17.12.2013.

Mislim da je ukrao neke elemente aikida i dodao malo glume.

SN
SnagaUma
21:56 17.12.2013.

Nije ovo jedina takva "borilačka vještina" ima dosta ovakvih učitelja po istoku. Zato je meni najbolji test borilačke vještine i ultimativni borilački sport MMA.