hsp o izborima

Srb: Nismo htjeli dati potporu ljudima optuženim za nasilje

Foto: Nikola Čutuk/Pixsell
Srb: Nismo htjeli dati potporu ljudima optuženim za nasilje
21.01.2012.
u 14:00
Otvoreni za raspravu o objedinjavanju pravaškog bloka, rekao je predsjednik HSP-a.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska stranka prava znati će izvući pouku s prošlih parlamentarnih izbora i opet mora postati snažna parlamentarna stranka. Već na skorašnjoj sjednici Sabora stranke, to će se iskustvo iskoristiti za njeno jačanje - rečeno je na sjednici Glavnog stana HSP-a u Sisku.

- Već smo se prije izbora pozivali na zajedništvo desnih političkih opcija, ali bez uspjeha. Ipak nismo htjeli dati potporu ljudima optuženim za obiteljsko nasilje. Mi smo i danas otvoreni za raspravu o objedinjavanju pravaškog bloka - napomenuo je predsjednik HSP-a Daniel Srb.

Ipak, predsjednik Glavnog stana stranke Mirko Duspara izrazio je uvjerenje kako su sada upitni rezultati pregovora s ljudima poput Ruže Tomašić, koji su nezadovoljni napustili HSP i osnovali nove stranke, pa sada nemaju interesa za zajedništvo.

Zamjenik predsjednika HSP-a Veljko Novak je napomenuo kako će pokušaja okupljanja pravaških opcija vjerojatno biti, ali rasipanja glasova HSP-a više nikada.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

MA
marko53
17:17 21.01.2012.

Da vi volite Hrvatsku imali biste samo jednu stranku.

Avatar guten_tag
guten_tag
14:11 21.01.2012.

bez sve hrvatskog sabora pravaških stranaka koje bi se ujedinile i izabrale predsjednika nema oporavka desnice . uz hdz koji ima potporu četvrtinu biračkoga tijela dobili bi izbore superiorno nad ljevičarskim ostacima jugo komunističkog jednoumlja . hrvatska bi tada mogla krenuti naprijed bez ideoloških obračuna koja su prisutni od priznanja hrvatske i ratne pobjede .

SN
SNV
16:40 21.01.2012.

Izgubljeni slučajevi HSP ne postoji u 90% Hrvatske..svi pravaši u Dalmaciji su prešli u HSP-AS I HČSP