sukob u hsp-u

Srb: Žao mi je što Duspara nema pametnijeg posla

Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
Srb: Žao mi je što Duspara nema pametnijeg posla
27.02.2012.
u 12:56
Daniel Srb komentirao je Dusparine navode da je iz utrke za predsjednika stranke, kao glavni protukandidat, izbačen lažima i klevetama
Pogledaj originalni članak

Iako je protiv njega sad već bivši predsjednik Glavnog stana HSP-a i gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara najavio podizanje privatne tužbe te kazao da će tražiti ocjenu zakonitosti održanog Sabora HSP-a, na saboru reizabrani predsjednik stranke Daniel Srb ne zamara se time.

– Žao mi je što Duspara nema pametnijeg posla – kratko je komentirao Srb Dusparine navode da je iz utrke za predsjednika stranke, kao glavni protukandidat, izbačen lažima i klevetama.

Daniel Srb, pak, naveo je da bi Osječko-baranjska županija sutra na sjednici morala donijeti zaključak kojim od Vlade traži rješavanje cjelovitog sustava davanja u poljoprivredi i sustava poticaja koji moraju biti element razvoja, a ne element kojim se, pa i po političkoj podobnosti, nekim proizvođačima osigurava potpora.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
14:00 27.02.2012.

– Žao mi je što Duspara nema pametnijeg posla – kratko je komentirao Srb Dusparine navode /* */ Meni je pak žao što HSP i Srb nisu ozbiljno shvatili bitku za ujedinjenje desnice, da jesu HSP bi svoje izbore prove puno transparentnije i demokratičnije (više kandidata) sad je na HDZ-u red, vidjet ćemo jesu li oni ozbiljniji u toj nakani.

BR
Brandfackel2
14:01 27.02.2012.

Od Srbove i Đapićeve \"pameti\" imamo potpuno razjedinjenu desnicu i totalno uništen HSP. Ove trojanske konjusine bit će zapisane u povijesti kao ubojice HSP-a i hrvatske desnice. Neka im je vječna sramota...

JA
jamanuša
13:52 27.02.2012.

Srb i Đapić su Trojanski konj.desnice koja nam je nužno potrebna.