mora izabrati

Srbija između Europske unije i Rusije

Foto: DW screenshot
Rusija,Srbija
Foto: DW screenshot
Rusija,Srbija
04.09.2014.
u 08:39
Srbijansko balansiranje između Istoka i Zapada ljuti čelnike Unije. To je trn u oku Zapadnoeuropljanima koji s puno novca žele „izvući“ Beograd iz ruskog zagrljaja
Pogledaj originalni članak

Srbija želi postati članica Europske unije. Istovremeno, Beograd ne želi uvesti sankcije protiv Rusije i ubuduće želi njegovati tradicionalno dobre odnose s Moskvom.

Srbijansko balansiranje između Istoka i Zapada ljuti čelnike Unije. To je trn u oku Zapadnoeuropljanima koji s puno novca žele „izvući“ Beograd iz ruskog zagrljaja. Odnosi Srbije i Rusije su tradicionalno vrlo dobri, posebice na području energetike.

>>Diplomati: Srbija mora izabrati EU ili Rusija

>>Srbija od Rusije na poklon dobila akumulatore za MiG-ove. Vučić: Zahvalni smo Putinu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

ST
StrankaDemokratskihPromjena
10:29 04.09.2014.

Civilizirani narodi Europe mole Boga d ase Srbija odluči za Rusiju.

Avatar western_star
western_star
12:49 04.09.2014.

bolje srbima rusija. najbolje se razumiju u njihovim glupostima. imaju nesto zajednicko. zele dominirati I vladati a malo raditi I puno lagati. zato ostavite nas na miru, molimo vas.

Avatar RoSSerb
RoSSerb
12:01 04.09.2014.

Nema od toga ništa......... Srpski narod uvek ubistvom presuđuje svojim vođama..to je naš recpt..ko hoće napraviti veliko sr-nje taj mora patiti glavom.Srbija nije Hrvatska.ko god sedi u Beogradu i pokuša napraviti idaju vrhovni intersa srpskog naroda u odnosu na Rusiju , biće mrtav i beo. Sve smo skoro vođe pobili sa guštom i opet ćemo ... U EU dokle ide..ako ne ide... neutralčnost.. uz maksimalnu saradnju sa Rusijom i prijateljima iz celog sveta, posebno kinom.. EU ima veliku alternativu .. a inače to je satanističko okiupljalište u cuilju promovisanja antihrista koji treba u narednom peeridu da bude proglašen za mesiju od strane EU i američkog cionističkog režima.Srpski narod kao i ruski i dobar deo sveta to nikad neće prihvatiti ..žrtvovaće se prividni mir.. i ima sve da gori ...