"u ime žrtava"

Srbijanski hakeri srušili službene stranice portala požeške županije

Foto: Screenshot (pszupanija.hr)
Srbijanski hakeri srušili službene stranice portala požeške županije
16.09.2012.
u 09:12
Na srušenim stranicama ostavljena je poruka: Na srpske žrtve se vrše otvoreni ili prikriveni pritisci kako bi oprostile, zaboravile ili barem prestale svedočiti o zločinima nad sobom
Pogledaj originalni članak

Tijekom noći sa subote na nedjelju hakirano je više službenih internetskih stranica u Požeško-slavonskoj županiji. Srušene su tako službene internetske stranice Požeško-slavonske županije, županijskog HDZ-a, požeškog sportskog saveza, požeškog festivala, lokalnih radio postaja, požeške turističke zajednice, nekih tvrtki i druge.

Na svim stranicama ostavljena je ista poruka uz fotografiju srbijanske zastave. S obzirom na poruku i zastavu pretpostavlja se da su stranice srušili srbijanski hakeri. U poruci piše: Na srpske žrtve se vrše otvoreni ili prikriveni pritisci kako bi one (žrtve) zarad “budućnosti, zajedničkog življenja, povratka i pomirenja” oprostile, zaboravile ili barem prestale svedočiti o zločinima nad sobom.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 83

US
uskok
09:39 16.09.2012.

Ma gadi mi se sve ovo citati, pa zar u danasnje vrijeme pored toliko zastitnih sredstava da se neko proseta Vasim Serverima. Amaterski Hacker ali su amateri ti koji odrzavaju Vasu Net-Mrezu!

US
uskok
09:40 16.09.2012.

Vaooo, kako su ti srbijanski hakeri sposobni.

Avatar rimaz
rimaz
09:30 16.09.2012.

Kako znaju da su Srbi ? Grb su mogli postaviti i Rusi, Kinezi, Japanci...