jubilarni 20.

Sredinom travnja u Vinkovcima Sajam zdravlja

Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
Sajam zdravlja u Vinkovcima
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
Sajam zdravlja u Vinkovcima
22.03.2016.
u 14:26
Kroz središnju temu Sajma održati evaluacija za sva područja koja su pratila implementaciju Nacionalne strategije za razdoblje 2007. – 2015. godine.
Pogledaj originalni članak

Ovogodišnji, 20. po redu, Sajam zdravlja održat će se u Vinkovcima od 15. do 17. travnja, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare. Središnja tema Sajma je „Iskustva implementacije Nacionalne strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom“ i imati će međunarodni karakter. Prema riječima koordinatorice Sajma Mandice Stanković jedan od partnera Sajma zdravlja biti će i Estonija što organizatore veseli jer se uspostavlja veza Baltik – Crno More.

-U sklopu ovogodišnjeg Sajma održat će se i niz stručnih edukacija za licenciranje za strukovna usavršavanja,  a po prvi puta održat će se i edukacija za veterinare, rekla je Stanković dodajući kako će se kroz središnju temu Sajma održati evaluacija za sva područja koja su pratila implementaciju Nacionalne strategije za razdoblje 2007. – 2015. godine.  

Podsjetila je da će i ovogodišnji Sajam zdravlja imati stručno-edukacijski- izložbeni dio. U izložbenom dijelu najavljeno je sudjelovanje 80-ak izlagača iz zemlje i inozemstva koji će predstaviti proizvode i usluge s područja očuvanja i unaprjeđenja zdravlja, zaštite okoliša i poboljšanja uvjeta života. Konferenciji za novinare prisustvovao je i gradonačelnik Vinkovaca Mladen Karlić koji je istakao kako je cilj Sajma povezivanje zdravstvene i nezdravstvene struke kao i stvaranje preduvjeta za očuvanje i unaprjeđenje zdravlja.

>> Otvoren Sajam zdravlja u Vinkovcima

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.