ne uznemiravajte ih!

Srnama presječen put u prirodno stanište pa hodaju Pulom

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Srnama presječen put u prirodno stanište pa hodaju Pulom
16.01.2013.
u 16:12
Stručnjaci iz Nature Histrice i Lovačkog društva Istra, kako prenosi Zelena Istra, kažu kako je vjerojatno da je životinjama, zbog velike gradnje u priobalju, presječen put zbog čega se ne mogu vratiti na primarno stanište
Pogledaj originalni članak

Zelena Istra, udruga građana za zaštitu okoliša i prirodnih bogatstava te društvenu pravednost, proteklih je mjeseci zaprimala dojave građana Pule o paru srna koje su viđene na području od plaže Ambrela do Zlatnih stijena. 

Stručnjaci iz Nature Histrice i Lovačkog društva Istra, kako prenosi Zelena Istra, kažu kako je vjerojatno da je životinjama, zbog velike gradnje u priobalju, presječen put zbog čega se ne mogu vratiti na primarno stanište. Novo im je stanište na Saccorgiani. Iz Zelene Istre upozoravaju građane da budu oprezni kako na životinje ne bi naletjeli automobilom. Usto, ističu kako viđene životinje nikako ne smiju uznemiravati, a iz lovačkog društva poručuju da ih se ne smije loviti.

>>Strava na Cresu – djeci pred očima ugibali lanad i srne

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar madcap
madcap
16:33 16.01.2013.

Zbog ovoga bi netko trebao debelo odgovarati. Ali u kapitalizmu nezasitna pohlepa nije mana ni kazneno djelo nego vrlina. Sramota u kakvom vremenu i društvu živimo.