Snimka uhićenja

Uhitili narkodilera Dragoslava Kosmajca dok je čitao knjigu o mafiji

Foto: screenshot/youtube
Dragoslav Kosmajac
Foto: screenshot/youtube
dragoslav kosmajac
09.11.2014.
u 14:27
Ukupno je uhićeno osam osoba od čega su četvorica 'pala' u Srijemskoj Mitrovici
Pogledaj originalni članak

Nakon četiri mjeseca intenzivnog rada srpska policija uhitila je narkodilera Dragoslava Kosmajca i još sedam osoba osumnjičenih da su sudjelovali u kriminalnim radnjama, rekao je srpski ministar policije Nebojša Stefanović na izvanrednoj konferenciji za medije jutros u Beogradu, piše RTS. Prema snimci koju je pušten na kanalu Youtube, Kosmajac je uhićen dok je čitao knjigu o mafiji.

Kosmajcu i ostalih sedam uhićenih određeno je zadržavanje do 48 sati, a u tom roku ćeš ih saslušati pred tužiteljem.

Svih osam uhićenih su srpski državljani -  četvorica su uhićena u Srijemskoj Mitrovici, a ostali u Beogradu.

Dragan Kosmajac uhićen je u Beogradu u svojoj kući, rekao je Stefanović i dodao da nitko od članova njegove obitelji nije priveden. Istraga se vodila u pet pravaca, a kaznena djela za koja se optuženi terete su od poticanja na izvršenje kazenenih djela do porezne utaje.

"Vrlo temeljito i pažljivo radili smo na prikupljanju dokaza kako bi imovina mogla biti oduzeta", naveo je Stefanović i zahvalio svim državama u okviru Interpola kao i radnoj grupi u MUP-a, koja je osnovana 25. lipnja.

"Ovaj slučaj je bio aktualan i prije 15 godina, ali zahvaljujući političkoj volji u Srbiji sada je dobio epilog", smatra Stefanović. Dodao je da će Tužiteljstvo odrediti visinu kazne i istaknuo da očekuje kaznu u gornjim granicama zbog težine kaznenih djela. 

>> 'Šešelju želimo dobrodošlicu, brz oporavak i dobro zdravlje'

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

NV
novo vriijeme
10:36 09.11.2014.

tako se to radi

MO
mbuljat@optinet
11:58 09.11.2014.

Moš misliti države, opće percepcija je da Hrvati imaju neurađenu državu što je istina kad je uspiorediš sa zapadnim državama, ali ovo u srbiji je bože saćuvaj mafia im dovede premijera na vlast da bi ga ubili zbog neispunjenih obećanja. Predsjednik i premijer su im dokazani četnici pod zakletvom i titulom vojvode, oslobodi me bože takvih susjeda di je kolektivna svjeset na razini 1914.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
15:34 09.11.2014.

Samo zamislimo te vladine službenike , rade što hoće kad hoće bez posljedica i još za to budu plaćeni.( naravno kad dobiju zeleno svjetlo odozgo). Imaju bolovanje redovnu plaću godišnji .....