ugasio društvene mreže

Srpska političarka optužila repera da joj je zlostavljao sestru, on odgovorio: 'Ovo je kaos'

Foto: Pixabay
Srpska političarka optužila repera da joj je zlostavljao sestru, on odgovorio: 'Ovo je kaos'
26.12.2021.
u 07:00
Ljuta sam na sustav koji ne nudi nikakvu zaštitu ženama koje tuku njihovi muževi i dečki. Čak i ako su se javili mjesec dana kasnije! - rekla je Nina Stojaković
Pogledaj originalni članak

Srpska politička aktivistica Nina Stojaković optužila je Uroša Radivojevića, repera poznatijeg kao Numero, da je bio nasilan prema njezinoj sestri dok su bili par. 

- Moju sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, dečko s kojim je živjela neprekidno je tukao godinu i pol dana. To smo saznali prije mjesec i pol dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se roditeljima - navela je Stojaković na Twitteru te dodala kako je njezinoj sestri u policiji rečeno da ne mogu ništa bez liječničkog nalaza iako je imala nekoliko svjedoka, uključujući psihoterapeuta koji ju je vidio s modricama.

- Ljuta sam i na susjede koji su noću slušali brutalno nasilje i nisu zvali policiju nego su se požalili gazdarici na buku?! Ljuta sam na sustav koji ne nudi nikakvu zaštitu ženama koje tuku njihovi muževi i dečki. Čak i ako su se javili mjesec dana kasnije! - nastavila je Stojaković.

Kazala je da njezina sestra ranije nije prijavila nasilje jer se bojala to učiniti, a ona i njezin obitelj nisu znali da se to događa jer je sestra, kako kaže, skrivala modrice, a loše psihičko stanje pripisivali su depresiji koja joj je dijagnosticirana.

- Dečko koji ju je ne samo tukao, nego i gušio do nesvjestice, psihički zlostavljao i manipulirao njenom bolešću zove se Uroš Radivojević, mladima poznat kao Numero, reper. Ako policija ništa ne može, mogu stati uz sestru i javno izgovoriti ime i prezime počinitelja - navela je Nina Stojaković. Nakon njezinih optužbi, Telegraf.rs kontaktirao je repera. 

Kako navode, zvučao je šokirano i ponavljao "Uh, uh...".

- Hvala na javljanju. Ne bih htio davati izjave, ovo je kaos - rekao im je reper te prekinuo razgovor. Nedugo nakon toga, Radivojević je deaktivirao svoje profile na društvenim mrežama. 

VIDEO EK prihvatio propis o COVID potvrdama: Vrijedit će devet mjeseci, s boosterom bez ograničenja

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar TvojUjko
TvojUjko
08:34 26.12.2021.

Mi kao da nismo u EU, nikad nema takvih vijesti iz Zapadne Europe, strašno