Dramatična snimka

Starica visjela s četvrtog kata zgrade, čvrsto se držala za klimu

Foto: Screenshot/YouTube
Starica visjela s četvrtog kata zgrade, čvrsto se držala za klimu
18.04.2013.
u 22:21
Nesretna 97-godišnja Ukrajinka Angela Artymonova poskliznula se dok je čistila prozore na četvrtom katu te je ostala visjeti na nosaču vanjske stanice klimatizacijskog uređaja
Pogledaj originalni članak

Nesretna 97-godišnja Ukrajinka Angela Artymonova poskliznula se dok je čistila prozore na četvrtom katu te je ostala visjeti na nosaču vanjske stanice klimatizacijskog uređaja.

Na YouTubeu je objavljena dramatična snimka spašavanja starice koja je visjela na 10,5 metara od tla. No, nakon što se poskliznula i pala kroz prozor, vitalna umirovljenica uspjela se čvrsto primiti za vanjsku stanicu klimatizacijskog uređaja te se nije puštala sve dok je vatrogasci nisu ponovno podigli i unijeli u stan.

Prolaznici su čuli njezine prestrašene pozive u pomoć te su pozvali vatrogasce. Gasitelji su shvatili da je situacija vrlo dramatična i odmah su krenuli sa spašavanjem te nisu stigli čak ni "napuhati" zračni jastuk ispod zgrade u Rivneu. Uz pomoć ljestvi popeli su se do starice koja je visjela gotovo pola sata prije nego je ponovno bila u sigurnosti svoga stana.

Zbog pretrpljenog šoka prevezena je u bolnicu.

>>Pacijent koji boluje od raka spasio vozača 'hitne' preuzevši volan

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.