Napad 72-godišnjaka

Staricu kolcem pretukao susjed, a u pomoć joj pritekao Slavko Šare

Foto: 'Filip Brala/PIXSELL'
Staricu kolcem pretukao susjed, a u pomoć joj pritekao Slavko Šare
03.05.2010.
u 17:30
Kada je napadač otišao, starici sam povio glavu i pozvao hitnu pomoć i policiju, rekao je načelnik općine Galovac .
Pogledaj originalni članak

Učinio sam ono što bi i drugi učinili. Vozio sam kroz Smilčić i vidio staricu oblivenu krvlju i starca s kolcem nad njom. Izletio sam iz auta i zavikao na starca, koji prvo nije htio otići, no potom je ipak prestao tući staricu. Povio sam joj glavu i pozvao hitnu i policiju – rekao je Slavko Šare, načelnik Galovca, koji je prekjučer naišao dok je 72-godišnjak kolcem mlatio 71-godišnju susjedu u Smilčiću pokraj Zadra.

Kaznena prijava

Sve se događalo u polju pokraj njihovih kuća. Smilčićani s kojima smo jučer razgovarali tvrde da se sve dogodilo zbog spora oko zemljišta koje je navodno uzurpirao 72-godišnjak.

– Jučer oko 11 sati u polju u Smilčiću 72-godišnjak je fizički napao 71-godišnjakinju i izudarao je drvenim kolcem po glavi i tijelu. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je ženu zbog međusobne nesnošljivosti povezane uz neriješene imovinsko-pravne odnose 72-godišnjak fizički napao i lakše ozlijedio. Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede u pokušaju – istaknula je glasnogovornica PU zadarske Sandra Poljak Jurinčić i potvrdila da je načelnik općine Galovac Slavko Šare pritekao u pomoć premlaćenoj ženi.

Starica hospitalizirana

U kući 71-godišnjakinje jučer ujutro nije bilo nikoga i njezini su nam susjedi rekli da je starica u teškom stanju i da je hospitalizirana. Napadač, 72-godišnjak, jučer je za našeg dolaska bio u policiji.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.