KOMADINA o SDP-u:

'Nije točno da se saziva konvencija na kojoj bi birali predsjednika'

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
'Nije točno da se saziva konvencija na kojoj bi birali predsjednika'
06.06.2014.
u 21:06
Tko pod drugim jamu kopa sam u nju pada, poručio je Komadina
Pogledaj originalni članak

- Nije točno da se saziva nekakva izvanredna izborna konvencija na kojoj bismo birali novog predsjednika stranke – rekao nam je večeras potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina, koji je u srijedu javno obznanio kandidaturu za novog šefa SDP-a. Time je Komadina demantirao današnje medijske (dez)informacije prema kojima su šest – dakle jedna više od dovoljnih pet – županijskih organizacija SDP-a (Primorsko-goranska, Zagrebačka, Istarska, Ličko-senjska, Zadarska i Požeško-slavonska) donijele odluku o sazivanju izvanredne izborne konvencije.

- Pa ne saziva se izborna konvencija samo tako. Potrebne su pravovaljane odluke nadležnih tijela županijskih organizacija, kojih nema. Osim toga, nisam ja došao u Krešimirov grad (Šibenik, nap. a.) da bih spletkario. Ja nikada nisam rušio, već sam uvijek gradio. A tko pod drugim jamu kopa sam u nju pada. Što god da se sutra dogodi (na sjednici Glavnog odbora SDP-a, nap. a.) mi ćemo kao stranka biti slabiji, a ne jači. To očito nije jasno svima – rekao nam je Zlatko Komadina.

A kome to nije jasno?

- Onima koji su doveli do ovoga – jasna je Komadinina aluzija na odgovornost predsjednika stranke Zorana Milanovića. Komadina tvrdi da je najvažnija tema Glavnog odbora raspraviti pitanje zašto SDP-u posljednjih mjeseci rapidno pada rejting.

>> Predsjedništvo izbacuje Linića iz stranke! Komadina želi biti novi šef SDP-a

>> 'Zoran griješi, ali to ne znači da smo za Komadinu'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

BR
Brandfackel2
22:10 06.06.2014.

Tata im počiva u nemiru na Dedinju, očusi im tamniče u Landsbergu, normalno da su vanbračna djeca (nažalost ne smijem upotrijebiti adekvatnu riječ) u potpunom rasulu... Komadina ili Milanović na čelu partije? Kakva je razlika za nas Hrvate? Isto pitanje možemo postaviti tko je za nas bio bolja solucija iz njihove materinske partije, Milošević ili Mladić... Lustracija!!!

Avatar Retardo
Retardo
21:42 06.06.2014.

Od kada je udba digla ruke od vas, raspali ste se u paramparčad. Eto, tako to biva kad ste za male pare prodali braću i jarane Perkovića i Mustača. Ostavili su vas na cjedilu i sad ste pokazali kakva ste veličanstvena organizacija kad ste po prvi put morali nešto samostalno raditi.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:11 06.06.2014.

Očigledno je da se prijevremeni izbori izbjegavaju na sve moguće skojevske smicalice....izbore gubite i ovako i onako, ne provocirajte seoski strančari narodnu strpljivost zbog vlastite agonije gubljenja vlasti i privilegija, barem jedan put u životu budite dostojanstveni i predajte vlast pametnijima od sebe.......