dubrovčani u šoku

Što je puklo u glavi mladog osobenjaka da ubije majku?!

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Što je puklo u glavi mladog osobenjaka da ubije majku?!
08.07.2014.
u 18:46
Oberanov zločin šokirao je Dubrovčane. Mladić je prvo ubio majku, a potom je skokom s prozora pokušao presuditi i sebi
Pogledaj originalni članak

– On je uvijek bio osobenjak, ni s kim nije kontaktirao, bili smo na “adio”. Koliko sam čuo, majka nije imala kontrolu nad njim – rekao je susjed Marka Oberana (28), koji je u maloj uličici u povijesnoj dubrovačkoj jezgri nožem do smrti izbo majku Nedu Radić (60) u ponedjeljak oko 17 sati, a potom pokušao presuditi i sebi, skokom sa susjedova prozora s visine od 4 metra.

– Bila je tiha i dobra žena, povučena i ozbiljna – prisjeća se susjed Nede Radić, koji je šokiran činom njezina sina koji je beživotno majčino tijelo ostavio u stanu u kojem su živjeli u Ulici Đura Baljeva. Ne zna se što ga je natjeralo na zločin, ali prema pričama susjeda, majka i sin nisu bili odveć prisni.

– Gotovo nikad ih nisam vidio da dolaze zajedno – kaže susjed i dodaje da je čuo da se Oberan kretao u drogeraškom miljeu.

– A ‘ko će vam to znati – komentira takve priče susjeda, a potvrđuje dubrovačka policija u kojoj 28-godišnjak nije otprije evidentiran. Nakon što je pao na kameno tlo dvorišta, Oberan je prevezen u dubrovačku bolnicu, gdje se bori za život.

– Jedan momenat i život nestane u trenu – u šoku je komentirala susjeda.

>>Nakon kratke svađe, sin ubio majku pa skočio s prozora visine četiri metra

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

KO
kojesta
19:05 08.07.2014.

ako sa vlastitim djetetom ne mogu izaci na kraj, onda ga izbacim van, neka se brine za sebe, tako rade pametni ljudi. ustalom sve je vise ljudi s poremecenim ponasanjem, odn. mozdano-zivcanim poremecajima, uvjetovano modernom ishranom i opcenitim eko-otrovima, to se moze svakodnevno vidjeti u prometu, na radnom mjestu i naravno u obitelji. na zalost!

KI
-KIKKI-
19:07 08.07.2014.

Ma susjedi znaju što se događa u tuđim kućama, to samo znaju oni, samo isto po šabloni svi ponavljaju, bljak...

TE
teena
10:23 09.07.2014.

socijalna služba su babe koje hodaju po kafićima i neda im se zamarati poslom primaju plaću pomogli,ili ne pomogli...u mom slučaju je baba rekla da pretjerujem kad sam tražila pomoć jer danas svi puše marihuanu,a druga soc radnica kad sam je neš molila u povjernju joj rekla za sina..ona je njemu sve ispričala što sam mu rekla...za mene su oni zadnje smeće koje sjedi i prima plaću...moj sin je konkretno išao od 6 godine na psihoterapije zbog sumnje na očevo zlostavljenje pa niš policija obustavila istragu ..nema deokaza....od 6-e hgodine niko nije ništa pomogao....sve uzalud...psihić te naruči na razgovor samo da mu prođe radno vrijeme...policija dila..joj bolje da šutim......