EU POSTAJE ANTIMIGRANTSKA UTVRDA

Stop azilantima u Švedskoj, Danskoj, Austriji i Njemačkoj, Orban likuje: Rekao sam vam!

Foto: DPA/Pixsell
Stop azilantima u Švedskoj, Danskoj, Austriji i Njemačkoj, Orban likuje: Rekao sam vam!
18.09.2024.
u 06:30
Problem je što Njemačka i Austrija zajedno imaju toliko ilegalnih migranata koliko ih imaju ostale zemlje EU zajedno, kaže zastupnik SPD-a u Bundestagu Josip Juratović

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 50

CR
crocro
07:28 18.09.2024.

Jesi li migranti u svojim državama pokušali srušiti svoje totalitarističke i diktatorske režime, pobunama. Nisu. Lakše im je naseliti Europu iako kulturološki s Europom nemaju veze. I to je ono što je ubilo Europu. Od kada su došli, Europa je nesigurna, destabilizirana i započelo je njezino nazadovanje i propadanje. Godinama ističem da izbjeglice treba vraćati odmah u svoje matične zemlje i to zrakoplovima, brodovima, autobusima i željeznicom, sve dok se povijset ne vrati 5-10 godina unazad. Ako još ima nade za spas Europe a bojim se da nema. I ako uspiju nešto vratiti, moguće su odmazde u vidu terorističkih akcija i slično. Dakle sigurnosti kakva je bila, neće biti.

KR
Kraj
07:47 18.09.2024.

priča za malu djecu, uvidjla ekipa lijevih da desnica jača, pa se dodvaravaju narodu

CR
crocro
07:21 18.09.2024.

Europa je bespovratno uništena a uništenje je započelo otvaranjem njemačkih granica i stampedom izbjeglica. Sada je Njemačka ta koja mora prva povući poteze za spas, pa su zatvorili granice. A zaboravljaju da su kolateralno izbjeglicama naselili i ostatak Europe. Oni se zatvoriše a vi ostali se snalazite kako znate. A Merkelica za to neće odgovarati. I zato slobodne, civilizirane,. sigurne i bogate Europe, više nema. Ona je završena priča.