Brži od starijih

Stotine mališana već proslavilo Novu godinu na Bjelolasici

Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
bjelolasica04_PXL_kar_311211
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
bjelolasica06_PXL_kar_311211
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
bjelolasica08_PXL_kar_311211
31.12.2011.
u 17:13
Klinci i klinceze u Novu ušli zajedno s popularnim pjevačem Jacquesom Houdekom
Pogledaj originalni članak

Prošla je gotovo godina otkako su đaci iz Gline napustili Hrvatski olimpijski centar Bjelolasicu zbog požara koji je progutao kotlovnicu i upravnu zgradu i do Stare godine 2011. na tom mjestu nije bilo moguće čuti dječji smijeh. Naime, tristotinjak mališana i njihovih roditelja iz Karlovca, Ogulina, Duge Rese, Zagreba, Dalmacije i ostalih krajeva je na HOC-ovom dočeku Nove godine za djecu prestiglo starije i ušlo već u podne u 2012. Kako i priliči, nako odbrojavanja je otvoren pjenušac. Pa dok su se skijala, sanjkala, grudala i sudjelovala u igrama kao što je skidanje kape snjegoviću bacanjem grude, zabavljao ih je popularni pjevač Jacques Houdek.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.