Marijana Puljak:

'Stranka Centar pozdravlja odluku predsjednika Zorana Milanovića'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
'Stranka Centar pozdravlja odluku predsjednika Zorana Milanovića'
20.07.2023.
u 08:28
Hrvatski građani imaju pravo čuti sve ono što Andrej Plenković želi sakriti od javnosti, zato umjesto ljetne stanke Sabora, tražimo odgovore i odgovorne, poručila je Puljak
Pogledaj originalni članak

Stranka Centar pozdravlja odluku predsjednika Zorana Milanovića", izjavila je saborska zastupnica Marijana Puljak i poručila kako je krizu u pravosuđu, koja je paralizirala Hrvatsku, izazvala Vlada svojim ignoriranjem legitimnih zahtjeva pravosudnih djelatnika. 

VEZANI ČLANCI:

Zbog štrajka i plina

Presedanski Milanovićev potez i udar na Plenkovića, oporba likuje. Analitičarka: I nije imao mnogo izbora

U zahtjevu za izvanrednom sjednicom, Milanović traži i da Sabor donese zaključak kojim se Vlada obvezuje utvrditi koje su to institucije i osobe odgovorne za financijsku štetu nanesenu HEP-u. Predsjednik traži da Sabor donese zaključak kojim se Vlada obvezuje da u 15 dana poduzme sve mjere kako bi se osiguralo uredno funkcioniranje sudbene vlasti. Zastupnici vladajuće većine kane se odazvati na sjednicu.

"Istovremeno, očito su se nadali da će ljetne vrućine istopiti interes za otkrivanje odgovornih za kriminal u plinskoj aferi. Hrvatski građani imaju pravo čuti sve ono što Andrej Plenković želi sakriti od javnosti, zato umjesto ljetne stanke Sabora, tražimo odgovore i odgovorne“ poručila je Puljak. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Moodleen
Moodleen
22:00 20.07.2023.

A koja je pak ta? Jel joj netko može donirati ogledalo?

DU
Deleted user
09:15 20.07.2023.

respektabilna stranka ..bracni par i tko jos ???? mrznja prema hdz ih drzi skupa ..a da plus krntija..