Djeca sve gledala

Drama na Rajni: Muškarac nestao pokušavajući spasiti suprugu

Foto: pixabay
Drama na Rajni: Muškarac nestao pokušavajući spasiti suprugu
27.05.2024.
u 17:21
Žena je teško ozlijeđena te je prevezena u bolnicu, dok muž još nije pronađen.
Pogledaj originalni članak

Spasioci u Düsseldorfu tragaju za 34-godišnjim muškarcem koji je nestao u Rajni u nedjelju dok je pokušavao spasiti svoju 31-godišnju suprugu. Nesreća se dogodila oko 14 sati na plaži "Paradiesstrands". Par je bio s djecom i rođacima pored obale kada je žena ušla u rijeku i iznenadila je jaka struja, piše Fenix magazin. 

Suprug i rođak skočili su u rijeku kako bi je spasili, ali ih je također uhvatila struja. Rođak je uspio izaći iz rijeke, dok su spasioci izvukli ženu i reanimirali je. Teško ozlijeđena prevezena je u bolnicu, dok muž još nije pronađen. Cijelu dramu gledala su njihova djeca.

Tijekom potrage, helikopter je primijetio drugog muškarca koji se održavao iznad vode držeći se za predmet. Spasioci su ga spasili i nije ozlijeđen. Prema njemačkom društvu za spašavanje života (DLRG), stotine ljudi stradavaju u jezerima i rijekama svake ljetne sezone. Rajna je posebno opasna za kupanje, a grad Düsseldorf upozorava ljude na opasnosti plivanja u rijeci natpisima na više jezika. Opasni vrtlozi i struje često stvaraju probleme čak i iskusnim plivačima, piše Fenix magazin. 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.