sedmero ozlijeđenih

Strašna nesreća u Srbiji: Srušio se ringišpil, djevojčica završila u komi, dvoje u teškom stanju

Foto: Pixabay.com
Strašna nesreća u Srbiji: Srušio se ringišpil, djevojčica završila u komi, dvoje u teškom stanju
08.05.2024.
u 19:21
Životno ugrožena djevojčica prebačena je u Klinički centar Niš.
Pogledaj originalni članak

Jedno dijete je u komi, a troje je u teškom stanju, nakon što je sedmero djece ozlijeđeno u padu ringišpila u Kuršumliji na jugu Srbije, javili su u srijedu lokalni mediji. Nesreća se dogodila u zabavnom parku tijekom tradicionalnog sajma u povodu vjerskog praznika Markovdana, a trenutno nije poznato kako se na asfalt srušila kompletna konstrukcija ringišpila.

Životno ugrožena djevojčica prebačena je u Klinički centar Niš, potvrđeno je medijima u kuršumlijskoj hitnoj pomoći. Djevojčica od 13 godina je u komi i nekoliko puta je reanimirana, a još dvoje djece - brat i sestra - imaju teške ozlijede i prevoze se privatnim automobilima u Niš. Četvero djece je zbrinuto u prokupačkoj bolnici, rekli su izvori portala Jugmedija.

Policija je izišla na mjesto nesreće i obavila očevid, a prema neslužbenim saznanjima lokalni tužitelj je zatražio istragu.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

V0
Vlaskoulicanec4.0
20:03 08.05.2024.

Kineska roba?